Melosum34 Oğlumun ateşi var uyuyor sürekli biraz bişeyler yedirdim zar zor ilaç içirdim elini yüzünü yıkıyorum bazen de uyanık olunca ama uyuması korkutuyor beni hep takipteyim ne olur ne olmaz diye ateşini kontrol ediyorum ama uyuması kötü mü
Cnhavva Melosum34 atesliyken eller ayaklar soguk oldugu icin corap giydirmek gerektigini dinledim gecen vucut isisi dengelenince ates dusuyomus deniyodu ama simdi baktim biri de vucut sogutma mekanizmasini aciyo giydirmeyin diyo eger cok yuksek degilse atesi 38 den fazla yani mudahale etmenize gerek yok vucut kendisi bagisiklik kazanir osmanli doneminde de o sekilde yapiliyomus eklemlerine sirkeli suyla pres yapabilirsin o da yardimci olur
Melosum34 Seda13 minamol verdi doktor onu kullandım bi bide evde calpol vardı dedim acaba gece onu mu versem düşmüyor çünkü ateşi
Melamial Calpol ve dolveni dönüşümlü vermelisiniz. Yoksa işe yaramaz. Uyusun ki vücudu da dinlensin siz saat başı takip yapın saaece
Melosum34 Melamial şimdi duşa soktum ilk defa kendi isteğiyle masa üstünden kurabiye alıp yedi ayakları elleri buz gibi kafasında var ateşi dolven yarın alırım bugünlük calpol mu parol mu kullanayım acaba
Melamial Melosum34 calpol kullanın. Ayaklarında çorapla zıbınla ya da atlet külotla otursun. Ama mutlaka çorabı olsun. Ateşliyken ayaktan üşür çünkü çok geçmiş olsun
1Kelebek1 Melosum34 ayağları buz gibi olduğu zaman üşüyor diye çorap giydirip üstünü örtmeyin yüksek ateşin belirtisi hastalık durumunda Allah göstermesin havale geçirir sık sık ateşini ölçün koltuk altına alnına ıslak bez koyun inşallah yarına kadar iyileşmiş olur
Melosum34 Melamial saolun teşekkür ederim çorap konusunda herkes ayrı bişey diyor ben çok şaşırdım bilemiyorum napıcam ki 🥺🥺
Melosum34 Cnhavva şuan biraz düştü gibi sabaha kadar iyileşir inşallah ateşini ölçme şansım olmadı ağlıyor çünkü mızmızlanıyor elletmiyor kendini ama yanıyordu cayır cayır kıpkırmızı olmuştu şimdi iyi biraz daha
1Kelebek1 Melosum34 Böyle hastalık durumunda ayağın üşümesi yüksek ateş belirtisi doktorlardan dinleyebilirsiniz oda sıcaklığında çoraba gerek olmaz eğer ölçtüğünüz zaman ateşi düşükse giydirin