Snksnsns Defne hastanesi yıkıldı diye biliyordum ben,üç sene önce oğlum defne de Raziye keskin hanımla doğmuştu sanırım depremden sonra reyhanlıda bi hastaneye geçmiş ama doğum konusunda ilk doğumumdu ve kendi doktorum antepteydi onda açıklığım 2cmken ve gayet normal doğum planı yaparken doğumum Hatay’da başladı acil oraya gittik ve açıklık 1cm bebek kanalda değil gibi gibi geren söylemlerle sezeryana teşvik edildim ebe tarafından tabi.Onun dışında çalışanlar çok rahatlatıcı sevecen ve bilgili yaklaşıyorlar. Depremden sonra nasıl oldu bilmiyorum ama ben doğum yaptığım akşam odalar doluydu başka bi cerrahi bölümünde yatmıştım ama yine de aynı hizmet sonuçta.
Mozaik hastanesinde de oğlumu sünnet ettirmiştik ve doktordan da çok çok memnun kalmıştım çalışanları da çok yardımcı oluyordu biz çocuk katındamıydık emin değilim ama iki kişilik odada bekletmişlerdi bizi. Doğum katı ve odaları farklıdır belki. Kadın doğum doktorları nasıl bilmiyorum ama haftanız daha erken bence aradığınız doktoru bulana kadar farklı doktorlara gidin. Oğlumda rahat 6-7doktor değiştirip hah bunda doğururum aradığımı bıldum derken hiç tanımadığım bi doktorda doğurdum o da ayrı bi olay😂😂