Tufu minikbebegim06 gbaharozkan Ecem0707 1 de verdim simdi cıkmıs 1,20 negatif değişirmi sonuc acaba 😔😔😔 18 aralıkta oldu aşılamam
Ecem0707 Tufu bilmiyorum cnm sonuç değişir mi ama gününü bekle istersen inşallah değişir ve pozitif görürsün üzüldüm senin adına
minikbebegim06 Tufu çok erken verdiniz ben size söyledim daha aşılama olalı 10 gün olmuş belki iğne etkisi yeni geçti o yüzden beta sıfırlandı 15.gün yeniden kan verin o zaman yükselişe geçmiş oluyor beta eğer gebelik varsa
minikbebegim06 Atyonlugra bitki çayı bence içmeyin hangi bitki çayı nasil etki yapar bilmiyoruz gebelikte her bitki çayı içilmez
Ecem0707 Ecem0707 benimde modum düştü inşallah pozitif görürüz ya rabbim emeklerimizin karşılığını boş koymasın amin🥺🤲🏻
Tufu minikbebegim06 ya ben sabretcemde eşim etmedi modum düştü iyice inşAllah oyledir aralık 2 adet günüm 4 de kan ver demişti doktor beklicem bakalım 1 hafta daha inşAllah artar dua edermisiniz 🤲🏻🤲🏻
Nacyax Tufu 12. Güne kadar çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor canım bir iki gün daha sabret canım
qamze35 Tufu amin inşallah inanın hep dua ediyorum çünkü 4 yıllık evliyim zor aşamalardan tedavilereden geçtim nasıl bir duygu çok iyi biliyorum rabbim hakkıyla annelik yapabilecek hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻