Tufu Soru başlıkta arkadaslar kan versem cıkarmıki 16-17 baglayan gece çatlatma iğnesi yaptım 18 sabahıda aşılamam oldu yarın yani 28 kan versem sizce sonuc cıkarmı
qamze35 Tufu benim ilk aşılamada 12. Gün kan verdim doktorum arayıp sonucu söyledi aynı gün. Sizin doktorunuz sizi yönlendirmesi bilgilendirmesi gerekiyor normalde
Nacyax Tufu 12. Güne kadar çatlatma iğnesinin etkisi devam ediyor canım bir iki gün daha sabret canım
Tufu anonim001 anonim001 değer önemli değil sanırım benim bi tüpüm alındı gecen sene yani amh ameliyattan sonra yarıya düştü aşılama doktorum bakmadı değere yumurta takibi yaptık aşılamada sperm daha onemliymiş sanırım 1.905 di ameliyattan once sol tüpüm ve yumurtalar alındıktan sonra en son 1.02 çıkmıstı aşılamada 2 adet yumurtam olgunlasmıstı domtor çoğul gebelik olursa bana sövme dedi hocam 1 tane olsunda yeterki 2. Allah kerim dedim 6 yıllık özlem 🤲🏻🤲🏻
Tufu qamze35 klinikte yaptırdım özel hastaneden vercem kani doktorum aşılamadan 15 gün sonra kan ver dedi sadece ama sabırsızlanıyorum sizin kaç çıkmıstı 12. Gün
qamze35 Tufu 12gün 0.100 çıkmıştı ilk aşılamam tutmadı 1 ay bekleyip 2. Aşılama olacaktım kendiliğinden hamile kaldım
minikbebegim06 Tufu aşılama değil ama catlatma ignesiyle hamile kaldım 15.günü bekleyin siz doktorun dediği gibi kesin sonuç için çünkü hatalı olabilir şuan kan verseniz yanilirsiniz
Tufu qamze35 Rabbim sağlıkşa kucağına Almayı nasip etsin inşAllah bilmiyorum kalbim sanki bu sefer oldu diyor iyi düşünmek istiyorum iyiyi güzeli cekmek istiyorum dualarınızda benide unutmayın 🤲🏻🤲🏻
qamze35 Tufu amin inşallah inanın hep dua ediyorum çünkü 4 yıllık evliyim zor aşamalardan tedavilereden geçtim nasıl bir duygu çok iyi biliyorum rabbim hakkıyla annelik yapabilecek hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Atyonlugra Benimde bugün aşılamam gerceklesti cok heycanliyim 4 senedirde biz bekliyoruz ne yapmaliyim nasil hareket etmeliyim hep kafamda sorular 😶
minikbebegim06 Atyonlugra biraz iş yapmaktan vs uzak durun ani hareketlerde falan bulunmayın dinlenin bol bol suyunuzu aksatmayin folik asit baslamistir muhtemelen onu düzenli için 15 günden önce de test yapmayın hayırlı haberler alırsınız inşallah 💐
Tufu minikbebegim06 çatlatma iğneminde 12. Günü olmus olcak iğneden kaç gün sonra yapmıstınız tes darısı basıma
minikbebegim06 Tufu ben sabırsız davrandım 11.günde cok erken yaptım ama şimdi olsaydı beklerdim erken yapinca çok stres oldum ya iğne etkisi devam ediyorsa ve aniden regli olursam diye 😞 o yüzden diyorum bence bekleyin gününde yapın o stresi yaşamayın 💐
Tufu minikbebegim06 çok sükur sağlıkla yukselmıs inAllah bende bugun güzel bi değer görürüm de devamı gelir 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Tufu minikbebegim06 gbaharozkan Ecem0707 1 de verdim simdi cıkmıs 1,20 negatif değişirmi sonuc acaba 😔😔😔 18 aralıkta oldu aşılamam