Kbradll Arkadaşlar siz hamileliğinizin kaçıncı haftasında sosyal medyada paylaşmaya başladınız acaba 8+5 haftalık hamileyim şuan çok erken ama kaç ta paylaşayım sizce
aleynaozalpp14 Kbradll canım ben 12 haftalık hamileyim nazardan korkuyorum ve küçük daha bence en az 4 ay bekleyin ben 5. Ayımda paylaşmayı düşünüyorum yada 6 ama herkesin kendi bileceği bişey
seyma0661 Kbradll ben 6haftalık öğrendim 10.haftamda da paylaştım. Yakın çevrem var zaten çok kişi yok. Şuan 24.haftamdayım İnsallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz ❤️
Merve-metin Kbradll 7 aylık hamileyim daha sosyal medyada paylaşım yapmadım ailem ve arkadaşlarım biliyor zaten sosyal medyada paylaşmayı düşünmüyorum açıkçası zaten normalde de çok paylaşım yapan biri değilimdir
Nessee34 15 haftalık hamileyim paylaşmadım düşünmüyorum da yakın çevrem zaten biliyor sosyal medyada paylaşmak yerine mesela anı defteri tutuyorum ultrason resimleriyle ☺️
Mejsa Kbradll hiç paylaşmayın 🥶 ben doğumda paylaşırım bi oda maksat birden nerden çıktı çocuk demesinler sjfksmms