Jelibonum38 Rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalı değilmiş ikside açıkmış doktor 2,3 hafta ilişkiye girmeyin dedi ondan sonra ilişkiye girmek hamilelik şansını arttırırmı çünkü doktor onla bi alası yok dedi hamile kalma şansının sizce fikir alabilirmiyim
Busra-0760 Jelibonum38 canım bizde 1 hafta ilişkiye girmedik şuan 29+4 haftalık hamileyim aynı ay hamile kaldım 🙏
plajterligi Jelibonum38 bana doktorum hiç korunma vermedi regl bitti ertesi gün çekildim, 2 gün lekelenme oldu bitince ilişkiye başladık. Şu an 9 günüm var regle
Qwert2211 Jelibonum38 canım bazı doktorlar ilaçlı rahim filmi olduğu ıcın ilk ay gebelik olusmasının kimyasal boş yada dış gebelik ihtimalinin fazla olduğunu söylüyor. Bende 2 yıl önce hsg çekildim o ay hamile kaldım ve malesef boş gebelik oluştu. Geçen ay yine çekildim regl oldum bakalım nasipse ınsallah bu ay tutmasını beklicem.
Ceriko Merhaba benım doktorum 2-3 gün sonra ilişki olabilir demişti. 2-3 hafta baya uzunmuş. Bende geçen hafta çektirdim
orkidemm_ Qwert2211 o kadar doğru ki belki de ben de o yüzden dış gebelik oldu filmden sonra adet görmeden hamile kaldım
Jelibonum38 Tüplerimin açık olduğunu söyledi doktor en son 12 kasımda adet oldum 26 kasım da yani dün filmi çektirdim ama genel anestezili yaptığı için her yerin omuzlarım kemiklerim ağrıyor vücut ağrım çok var ama 2 3 hafta ilişkiye girmeyin dedi herhalde o zamana kadar 2 ci adet günüm gelir ondan sonra girerim adet bittikten sonra
Jelibonum38 He bide size bir sorum olucak ben progestan kullanıyorum adetimi düzemlesin diye rahim filmini dün çektirdim 28 kasım yanı yarın ilacımı kullanmaya başlamam lazım filmden sonra kullansammı doktorumu yarın arıcam ama sizlerede sorım dedim
Busra-0760 Jelibonum38 progestan adet için değil canım hamilelik olunca düşük riski olmasın diye Hsg den sonra hamile kaldığımı öğrendim öyle 3 ay kullandım Bebek tutunsun diye rahimi güçlendirmesi için
Jelibonum38 Busra-0760 benım bugün 3 cü günüm az az kananam var adetiminde 17 günü adet olmam imkansız 17 günü 15 gününde hsg çektirdim anlamış değilim hsgden sonra halen kanamam devam ediyor
Busra-0760 Jelibonum38 benim kanamam aynı gün akşam bitti ama kahverengi lekelenmem yanlış hatırlamıyorsam 3 gün sürdü. Kanaman biter bitmez ilişki dene bence hatta folik asit yazdır sağlık ocağına onunla bebeğin tutunmasını da destekle Ben ne yaptığımı söyliyim Hsg çekildim doktoruma folik asit yazdırdım oda 4 ay içinde hamile kalma şansın yüksek dedi 1 hafta ilişkiye girmedik ama folik asit kullanmaya başladım Sonra da adetimden 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim ve progestan kullanmaya başladım bu sürede activia yoğurt kefir vs de içtim vücudun da sağlıklı olması gerekiyormuş
Jelibonum38 Ama kanamam devam ediyor 12 kasımda adet olmuştum 26 kasımda hsg çektirdim 29 kasıma girdik işte şimdi halen ara ara kanamam var o yüzden giremiyoruz
Jelibonum38 Bende progestan kullanıyorum şuanda folik asiti 3 ay kullandım bitirdim dahada alma dedi şuanda doktoe tekrardanmı başlıyom yanı kanamam bitince ilişkimi öneriyorsunuz
orkidemm_ Jelibonum38 eğer zaten tüpler açık ve temizse bir enfeksiyon herhangi bir yapışıklık yoksa filmden sonra değişen birşey olmaz ekstra temizlenmiş olur vajina ve tüpler ama dediklerim varsa en ufakta olsa engelse elbette hamilelik için engel kalkmış olur ve hamilelik olur
Jelibonum38 orkidemm_ teniz çıktı tüpler açık çıktı salı günü çektirdim ama bugün az az kanamam geliyor yinede normal sanırım kanamam durunca ilişkiye girsemmi tüplerin açık dedi doktor bir sorun görünmüyor dedi ama yinede daha çok açılmıştır belki tutar daha kolay
Qwert2211 orkidemm_ bende 2 yıl önce yaşadım canım. Ekimde yine hsg çekildim kasımda korunmadık regl oldum ama üzülmedim düşününce . Çünkü yine endişelerim vardı. İnsallah bu ay bekleyeceğim umudumu kaybetmek istemiyorum 🤲🏻sende kaybetme
orkidemm_ Qwert2211 ben de bu ay gebelik olmazsa diğer ay çektireceğim diğer tüpümün durumu için muhtemelen korunurum korkarım çünkü 😕
Qwert2211 orkidemm_ ewet canım en iyisini yaparsın . Ben beklemek istemedim korunmadık ama tutmadı zaten. Sen yapabilirsen korun canım
orkidemm_ Jelibonum38 benim kanama leke ilk gün oldu 3. Güne kadar leke oldu 4. Gün ilişki oldu diye hatırlıyorum antibiyotikte kullanıyordum ben doktorun ne derse onu yap ya