1mucizeolsun Merhaba adet tarihime göre 5+5 teyim bugün kontrole gittim kese oluşmuş ancak bebek gözükmüyor sizin kaçıncı hafta da gözükmeye başladı bu durum normal mi?
Eda75 1mucizeolsun bende 5+5 de keseyi gördüm bugün de bebeği ve kalp atışını 6+5 im normal yani canım
mlkkk 1mucizeolsun daha erken gözükmemesi normal 6dan sonra 7de hatta 8 de bile gözükebilir ama sizinki o kdar geç olmaz 6dan sonra kalp atışını duyarsınız
1mucizeolsun Çok teşekkürler ya internette çok fazla kirli bilgi var dış gebelik boş gebelik tarzı bunlardan dolayı biraz endişelendim açıkçası
Mrvtyzcglu 1mucizeolsun merhaba gebelik belirtilerinşz var mıydı yani bebek oluşmamıs ama miğde bulantısı kasıklarda Ağrı gibi belirtiler hissediyormuyddunuz
1mucizeolsun Mrvtyzcglu evet mide bulantısı var kasık ağrısı bel ve sırt ağrısı sürekli yorgunluk kokulara hassasiyet başladı 2 3 gündür bu şekil
Mucize2025 1mucizeolsun 6+1 haftalık Ken kese göründü ama bebeğimi ve kalbini 7+5 haftalıkken dinledik 🤩 inşallah sende bebeğini görürsün 🤲
Elifturann 1mucizeolsun hiç takılma canım ben ilk gittiğimde 5 haftalık dendi kese güzel haftaya bebeği görürüz dedi 10 gün sonra gittim 1 hafta büyük çıktı ilklerde pek anlaşılmıyor gönlünü ferah tut internetten araştırma boş gebelik boş kese muhabbeti felan çok kirli bilgi var