Ogrtmn_gbe Kızlar fetal dna testimizde yüksek risk çıktı turner sendromu görünüyor ve doktormuz amniyosentez önerdi 16. Haftayı bekleyeceğiz. Yanılma payı çok diyorlar çünkü cinsiyete bağlı bir anomaliymiş aşırı üzülüyorum yaşayan var mı böyle bir durumu ya da çevrenizde yaşayan biri?
Sjsjs Ogrtmn_gbe benimde di George sendromu yüksek risk çıktı bu testler %100 sonuç vermiyor tabi Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımizi
Sans29_ Ogrtmn_gbe merhaba benimde yüksek risk çıktı. Sürecinizi nasıl devam ettirdiniz yardımcı olur musun kafam çok karışık çok üzgünüm
Ogrtmn_gbe Sans29_ turner sendromu çıkmıştı amniyosentez yaptırdık sonucumuz temiz geldi çok şükür. Turnerde yanılma payı çokmuş
Ogrtmn_gbe Sans29_ kendimi boş yere 1 ay boyunca üzdüm neyseki sürecimiz çok uzun sürmedi kötü günler geride kaldı sizin için dua edeceğim ama bu süreçte mümkün olduğunca düşünmemeye çalışın ve amniyosentezden korkmayın uzman ellerde yapıldığında riski oldukça düşük içinizin rahatlayacağı sonuçlar alırsınız inşallah
Edanurylm iremg35_ peki detaylı ultrasonda doktor bişey söyledi mi burun kemiği bağırsak kalp le ilgili falan
Zeynepinci_ Ogrtmn_gbe Merhabalar, ben de nıpt yaptırdım sadece Turner yüksek risk çıktı, amniyosentezi reddettim, gerçekten de turnerde yanılma payı var diyorlar, sizin testinizde de mi sadece Turner yüksek riskliydi acaba?
Sans29_ Ogrtmn_gbe Ogrtmn_gbe amniyosentezden vazgeçtim aslında yaptırmayacağım. Çünkü benim için sonuç birşeyi değiştirmeyecek bu yüzden bu riske de girmeyeceğim. 19+3 olduk şu an ultrasonda hiç bir bulgu olmadı Allah’a şükür inşallah sizinki gibi bizimde test yanlıştır
Ogrtmn_gbe Sans29_ yüksek ihtimalle de temizdir sonucunuz turner nedense yanılma payı yüksek oluyor. Nipti hangi firmaya yaptırmıştınız
Ogrtmn_gbe Sans29_ bizim için de sonuç değişmeyecekti ama yine de o ihtimal üzerine 9 ayımı tamamlamak istemedim . Temiz olduğunu duyunca dünyalar bizim oldu ve şuan çok rahat bir gebelik geçiriyorum
Zeynepinci_ Sans29_ Merhaba ben de sizin gibiyim nıpt yaptırdık ultrason ve her şey temizken turner yüksek çıktı amniyosentez istemedim korktum, buradaki çoğu kişinin temiz çıkıyor inşallah bizimde sonuçlarımız yanlıştır şuanda 24 haftalığım
Sans29_ Ogrtmn_gbe kaçınca haftada öğrenip kaçıncı haftada amniyosentez yaptırdınız. Şu an kaçıncı haftadasınız
Ogrtmn_gbe Zeynepinci_ evet sadece turner çıkmıştı yanılma payı yüksekti yine de amniyosentez yaptırıp içimizi rahatlatmak istedik
bera777 Zeynepinci_ merhaba.insallah kızınızın hicbir saglik sorunu yoktur. Ama turner olsada normal bir insan olarak hayatina devam ediyor merak etmeyin. Sadece dogurganlik konusunda sıkıntısı oluyor cogunlukla