selvaurnn_ Ellerimi yıkadım dün akşam iç kısmı sabun olmuştu gece yatarken peçetenin içine çıkardım sabah hallederim diye sonra peçeteyi çöp sandım aldım çöpe attım benim kafam yerinde değil sizlerde de böyle bir durum var mı oldu mu
Ftmnnr selvaurnn_ yemek yaptığımı unutup aynı yemeği tekrar yapmaya kalkmisligim var halbuki yemek bana bana bakarken 😂
Ftmnnr Seda13 alyansum nişanlandığımdan beri elime olmuyor zaten yanlış almışız ölçüsünü değiştireceğiz değiştiremiyoruz tek taşta kilo almışım elime olmuyor zayıflamayı bekliyor, 😂
Rabia-T Bende de maalesef fazlasıyla unutkanlık var. Günlük ilaçlarımı bile içip içmediğimi unttuğum oluyor o yuzden not ediyorum
melike1-2 @selvaurnn_ 10 senede bir birikim yapmak için çeyrek yaptırdım 3 tane 😄 onuda eski cüzdanıma koymuşum aradan biraz zaman geçince aman buda eskidi diye çöpe atmıştım hâla içimde ukde 😅😅😅🤣 olabiliyor böyle şeyler
Alpmom__ selvaurnn_ yüzük takmaktan nefret ediyorum. Üstümde ağırlık sanki . 3 kere kaybettim 😂😂😂 nereye koydum naptım hiç bilmiyorum
nurmltli61 selvaurnn_ ah bu unutkanlık😂birine bişey anlatırken konuyu nereye bağlayacağımı unutuyorum 😂😂🤣🤣konunun devamı gelemiyor 😂😂
Rabiul selvaurnn_ kuyumcuda unutmuşum 1 hafta sonra yüzüğü ararken aklıma geldi kuyumcuyu aradım acaba ordamı unuttum diye 😆