Ranarumi Annelikmghb 35 +3 le yola devam ama benim doğum belli değil normal doğum olucam rabbim tüm hamilelerin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini ❤️
Nurrrr10 Annelikmghb ben çok zorlanıyorum yatakta dönemiyorum dönene kdr ayağa kalkana kdr vajina kemiklerim kırılacak gibi oluyor magnezyum almama rağmen dizlerim çok ağrıyor hayırlısıyla zamanında güzel sağlıklı bir şekilde gelsin bebişlerimiz
Asiyeozgur 9 aralikda planli sezaryen olucam inşallah bende ☺️ 2. Doğumum olacak ilkine göre daha heyecanliyim 😍
busraavmz Annelikmghb Biz de 36+3 olduk. 2900gr. Uygulamada 22 Aralık görünüyor ama bence daha erken gelecek, öyle hissediyorum 😅 Çatı muayenesi demek açılma muayenesiyle aynı şey değil mi? Ben üç gün önce sancıyla gitmiştim acile, 1cm açık var dediler. Normal doğuma Engel bi durum olsa söylerlerdi dimi orada?
Tugcmgz Sezer2108 hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun. Bende 36+4üm. Doğum şeklim kafamda net olduğu için dr ile bunu en başta konuştum. 38+3 te sezeryan olucam inş 10 aralıkta sağlıkta kucağıma alırım🤲🏼 o yüzden bana çatı muayenesi yapılmadı. Eğer normal doğum düşünüyorsanız aslında 36-37 gibi yapılıyor 38 sanki bana da geç bir tarih gibi geldi. Şimdiler de doktorlar 38 i doldurup 39un içinde sezeryan yapıyorlar. Doktorların bilgi ve deneyimine saygım sonsuz ama bu süreç benim sürecim ve ne istediğimi net şekilde söyleyip ona göre yol aldık sizde herşeyi ince detayına kadar konuşup öyle yol alın💐
Mhtpdrmz06 Annelikmghb tam 35 haftalık olduk bugün. Dün gitmiştim kontrole 34+6 da 2.400 dedi kilosuna haftasıyla uyumlu dedi. Bir oğlum var şimdide kızımız olucak inşallah 🥰 2hafta sonrasına 37. Haftama gün verdi kontrol için 37. Haftada anestezi vs halleder sezaryen gününü belirleriz dedi bakalım. Heyecan dorukta oğlum 5bucuk yaşında herşeyi unuttum sıfırdan başlıyacagım resmen bebek özledik ya gelsin artık 🤗🥰🥰bende muhtemelen 20-25 arası bi tarihe gün verir diye düşünüyorm. Hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza bebklerimizi inşallah 🥰🥰
Adel2025 edasaribek ben de 31+5im, ama doktorum ocak sonu doğurursun diyor anlamadım 🤔 sizinle sadece 1 hafta farkımız varken bana neden öyle söylediki acaba
YesimAykut Annelikmghb ben de 34+6 oldum bugün, ağırlaştım, bebek çok hareketli uyutmuyor oturmuyor, karnım sertleşiyor, normal düşünüyoruz şuanlık hayırlısı tabi 🙏🙂
Yazan 34+2 yiz. Bi aksilik olmazsa 10 gün sonra gün almaya gidicez, sezaryen olduğu kesinleşti. Aralığın sonlarına doğru bi gün verir heralde. İki gün önce 2.495 gramdı. Biraz heyecan, korku ortaya karışık bi şeyler var bu aralar 😂
YesimAykut Mrvylmz38 aynı şekilde canım benimde öyle, hiç zannetmiyorum 40 haftayı dolduracağımı çok hareketli ve önden gidiyor kilosu ölçümleri, doktor henüz bişey demedi bana çatı muayenesi de yapmadı, sağlıkla gelsin inşallah
Goncakoc Benimde bugün 36+2 iki gün önceydi kontrolüm oğlum 2888 gram 48 cm di normal doğum istiyorum çatı muayenesini 38. Haftada yapalım dedi doktorum 24 aralıkta 40 hafta doluyor şuan baş aşağı pozisyona geçmiş umarım kanalada girer hayırlısıyla normal doğar 🙏 bütün bebişler sağlıkla gelsinler
Minemin Gamzeeadnx Ben de şuan 37+4 teyim. Bana da doktor başından beri iri bebek diyor. Vajinal doğum istiyorum fakat doktor risklerinden bahsediyor açıkçası tedirginim. Size de doktorunuz bahsetti mi? Şekerden şüphelendi yaklaşık 10gündür şeker ölçümü yapıyorum sabah öğle akşam. Halbuki toplam 8kilo aldım bugüne kadar
Betulerdem21 35+5 olduk biz de oglusumla 🥹 2 hafta önceki kontrolde 2700 Gr di. Bugün muayenemiz var bakalım ne kadar olmuş biraz önden gidiyo demişti doktorumuz 12 Aralık sezaryen tarihi aldik
Figen1-2 34+4 olduk bizde prensesimle. Bu haftada 2145 gramdı . Ama başı midemin altında inşallah döner . Dört gözle dönmesini bekliyorum inşallah kolaylıkla döner de normal doğum yaparım ameliyattan korkuyorum ilk gebeliğim 🥲. Dönmezse de sağlık olsun diyelim. İyi olsunda :)