iremree Gamzeeadnx bende sabah gidicem büyük ihtimalle benden de anestezi muanesi isteyecekler az kaldı Elhamdurillah
Aysun-52 iremree bizimki de uzun ama yapılı bebekmiş yine de gelişimini tamamlamadan çıkmak yok dedi 😂😂
Aysun-52 iremree biz bugün muayene olduk 19 u erken dedi 🙃 hayaller gitti. Ama 23 üne alabilirim dedi haftaya cumartesi net konusucaz🥰
iremree Aysun-52 olsun ne kadar çok kalırsa o kadar iyi 20 si de olur dedi de yok dedim 19 una kendimi hazırlamıştım 😊
Rabiadk iremree merhaba benim de sat 23 Mart bana da doktorum 35+2 de bebek çok aşağı inmiş 20-23 Aralık arasi alirim demişti
esmanurbaz_ Begleyna ben doğurdum 37+2 elendimmmm çünkü suyum geldi ve bebişin boynunda kordon vardı acil sezeryana aldılar ve dogdu ogluşum
iremree Rabiadk ay ne güzelllll son tarihlerimiz aynı cuma son kontrolüme gidicem insAllah sende tarihi belirle bence planlı olsun tabi bebekler gelmek isterse bilemem 😁
Rabiadk iremree bende cuma son kontrole gidiyorum o gün netlesecektir bebişleri hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🫂🩵