BT- belkiznisan İkinci gebeliğim sezeryan olucak Benimde çok sancım ve baskı oluyor nstde çıkıyor ama şimdilik gelen giden yok😁
iremree Aysun-52 ben istanbuldayımmm ama Ordu güzel yer yazın geldik eşim Trabzonlu son adet tarihin kaç benim 23 Mart
iremree Aysun-52 aaa 8 gün var aramızda ben o zamana 38 /4 felan oluyorum sen 37/4 felan erken sana 19 Aralık kız
Aysun-52 iremree bebeğim 1 hafta önden gidiyor gelişimi umarım bununda etkisiyle tamam der doktorum 😂
Aysun-52 iremree ahahah Allah gönlümüze göre versin diyelim 😂😂 32+5 de 2450 kilosuydu şimdi bakalım 36 haftada gidilecek doktora bakalmm ne durumda
iremree Aysun-52 bana da 35+3 de 2700 dedi bana boyu uzun dedi 38 le uyumlu 50 olmuş gerçi bende uzunum bence ondan kaynaklı 😅
Aysun-52 iremree evet anne baba yapısyla alakalı bebeğin gelişimi dedi doktor bize. İlk bebeğimi 4200 e 52 cm doğurdum. Bu da kilo boy önde bakalım ne oluyor 😂
Aysun-52 iremree biz bugün muayene olduk 19 u erken dedi 🙃 hayaller gitti. Ama 23 üne alabilirim dedi haftaya cumartesi net konusucaz🥰
gamzetbs Nilayaldemir benim biraz acıdı açıkçası ama korkulacak bir şey yok. youtube’da normal doğuma yardımcı yogalar yapıyorum bir de her gün yürüyüş. bunlar etkili olmuş mudur bilmiyorum. sizin de istediğiniz gibi olur insallah her şey