haniferesko Kızlar bebeğim 7 haftalık görüntüsü var elimde bir bakar mısınız anlayan var ise tabi? Biliyorum, 11.haftada oluşuyor cinsel organlar ama bu teoriye göre falan bakıyorlarmış nasıl oluyor bu? İki oğlum var ondan merak ediyorum 🤣
Eylley haniferesko kese kız gibi inşallah kız olur. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Bende de 2 kız var
Anneyimmmben haniferesko aşko kese yuvarlaksa kız diyorlar ama benim oğlumun keseside yuvarlakti 😅 şuan ki gebeligimde cinsiyeti henüz bilmiyorum bende 9 haftalık gebeyim 😅 suanki de yuvarlak😁
Abilikardesli haniferesko kesemiz aynı kız geçti içimden benim 😊 bende yarın öğrenicem cinsiyeti inşallah kızımız olur🙏
haniferesko Anneyimmmben ya benim iki oğlumun eski ultrason kağıtlarına baktım ikisinin aynı bunun farklı Allah gönlümüze göre versin inşallah 🥰
haniferesko Abilikardesli ay canım inşallah çok istiyorum bir kızım olsun 🌷🌸 30 Aralıkta öğreneceğim bende 🥰
Esmama Benimkine de bakabilir misiniz 5 haftalık @Elamomy 
AdaEcem Elamomy Burada 6+2 ama görüntü siyah çıkmış belki tahmini zor olabilir. Şansımı deneyim dedim
haniferesko @Elamomy @Abilikardesli kızlar erkeğe benzetti ama kordonda olabilir dedi. Haftaya net söyleyecekmiş. Bacak arasını post olarak attım bi bakar mısınız 🤣
Abilikardesli haniferesko ben keseden yorum yapmıştım canım benimde kesem yuvarlaktı ve kızım olucakmış bacak arası postuna baktım şimdi evet erkek gibi duruyor bi kabarıklık var hayırlısı olsun🙃
AdaEcem haniferesko bu haftalarda belli olur mu ki, benm için bu hafta ki ultrason kara çıkmış, görüntü kötü.