nurdaneg0716 Esraaa_06 canım ben ilk gebeligimde de 7 den sonra görmüştüm şimdi 7+2yim yarın randevum var ilk defa yarın gidicem göremem diye düşünerek erkene randevu almamıştım süreci biliyorum çünkü yani çok normal lütfen endişe etme inşallah sağlıkla kavuşursun😍
Cnhavva Esraaa_06 bende adet gecikmesinden 2 gün sonra ogrenmistim 3604 cikmisti beta yine de 1 hafta sonrasına randevu almistim gittigimde sadece keseyi gormustu 6+5 de kalp atisini vs duyduk
Mia94 Esraaa_06 canım ben 5+2 de karından gördüm keseyi. Ama çok küçüktü. Zaten devlette olsa göremezlerdi o cihazlarla da. Bence doktorun dediği gibi 1-2 hafta sonra hem keseyi hemde içinde minik bebişide görürsünüz. 🙏
YyyyYasemin Esraaa_06 daha çok küçük bendede zor görmüştü bi doktor diğeri hiç göremedi merak etme 5+3 de kalp atışımızı bile duyduk sağlıkla gelsin stres yapmayın
Esraaa_06 Dilos6 yaaa o zaman dediği gibi 2 hafta felan sonra gideyim ay hatta ben diyorum ki 1 ay sonra gideyim nasıl fikir 😅 ya hepsini görürüm diye düşünüyorum boşuna stres yapmayım diyorum tabiii sağlıklı bir gebelikse ve benimle ise 🙏🙏
Meltemanneolsun Esraaa_06 canım benim de görünmedi bugün beta 1000 üzerinde olması lazımmış o yüzden göremedik dedi doktorum 4 haftalık şu an. Kötüyü getirme aklına daha çok küçük