Ozge1350 Akşama misafirim gelcek kızlarr 🙄bisküvi pasta yoğurtlu makarna milföy yapacağım çok mu basit gelcekler baya hamarat da🫢6 aylık hamileyim yeter herhalde 🤣öneriniz varsa açığım
Seda13 Ozge1350 bence olmamış. Makarna yerine patates salatası yapabilirsin ya da kısır yapabilirsin en basiti canım. Birde borcamda tatlı yap nefis yemek tariflernden bak. Yanınada bir mayasız poğaça yap bitti gitti
GlcnAlperen Ozge1350 imkanın varsa kısır, makarna salatası, patates salatası bunlardan biri daha iyi olur. Bir de ben mesela kendi nefsimi köreltmek için yalancı profiterol yapıyorum kedidiliyle öyle bir tatlı yapabilirsin. Bir de poğaça misss
Mejsa Seda13 bunların yanına bi de a101de nimet böreğin ıspanaklısını alıp yapsın hamaratlığı gör sen el açması gibi anlaşılmıyor hazır olduğu 😂😂
seyma0661 Ozge1350 dereotlu popaça yapabilirsin bide makarna salatası yanında şehriye salatası da olur
Mejsa Seda13 ben çeşit olsun diye almıştım burdan önermişlerdi sanırım. Bence lezzetli oluyor ama sadece ıspanaklısı ben beğenmedim diğerlerini
GlcnAlperen Seda13 ben geçen gün ilk defa ekmek kadayıfı yaptım hem aşırı pratik hem aynı dışarda yediklerim gibi oldu. az malzemeli öyle bir şey de yapabilirsin @Ozge1350
Gizemnur1111 Ozge1350 yoğurtlu makarna yerine makarna salatası ya da patates salatası daha güzel olur bence