Sblbrt Hormonlar bazen yüksek bazen düşük gösterebilir doktora sorabilirsin bende yaşadım bu durumu inşallah bir şey olmaz düzenli kullanmaya devam et ilacını doktorun verdiği sürece tiroid bezleri bebekler için önemli 😇
Ftmnnr Maya07 ikinci dönemde iseniz benim doktorum 3 e kadar yolu var demişti 3 olursa korkmak gerek dedi daha düşebilir
aslzyn44 Maya07 benimde 16 çıktı ilaçla 1 ayda 10 Geriledi 3. Aya girdik daha öğrenmedim levotiron 200 kullanmama rağmen sizin nasıl çabuk düştü
Maya07 aslzyn44 yanlış olmasın tavsiye değil.ama facebook tiroid hastaları grubunda bir kadın ilacı gece 4 te iç diye önerdi hep öyle yaptkm bilmiyorum resim ekleyebilsem ekliycem
edaaaa12 Benim de 2.66 çıktı 31. Haftadayız pazartesine dahiliyeye randevu aldım endişelendim açıkcası
Meltem2910 edaaaa12 benimde 2.56 ama hamilelikte 3 altı olması gerekiyor zaten normalde 25 lik içiyordum doktorum 50 liğe çıkardı endişelenecek bir durum yok ☺️
edaaaa12 Meltem2910 benim ilk defa çıktı o yüzden birqz endişelendim açıkcası sanırım gidince bana da ilaç veriler