Maya07 Kızlar tshım 9 çıkmıştı sonra doktor ilaçları ayarladı iimdi baktım 2.19 düşmüş iyimi yoksa tam tsh değeri 2 buçuk mu olması gerekiyor
Ftmnnr Maya07 ikinci dönemde iseniz benim doktorum 3 e kadar yolu var demişti 3 olursa korkmak gerek dedi daha düşebilir
aslzyn44 Maya07 benimde 16 çıktı ilaçla 1 ayda 10 Geriledi 3. Aya girdik daha öğrenmedim levotiron 200 kullanmama rağmen sizin nasıl çabuk düştü
Sblbrt Hormonlar bazen yüksek bazen düşük gösterebilir doktora sorabilirsin bende yaşadım bu durumu inşallah bir şey olmaz düzenli kullanmaya devam et ilacını doktorun verdiği sürece tiroid bezleri bebekler için önemli 😇
Maya07 aslzyn44 yanlış olmasın tavsiye değil.ama facebook tiroid hastaları grubunda bir kadın ilacı gece 4 te iç diye önerdi hep öyle yaptkm bilmiyorum resim ekleyebilsem ekliycem
edaaaa12 Benim de 2.66 çıktı 31. Haftadayız pazartesine dahiliyeye randevu aldım endişelendim açıkcası
Meltem2910 edaaaa12 benimde 2.56 ama hamilelikte 3 altı olması gerekiyor zaten normalde 25 lik içiyordum doktorum 50 liğe çıkardı endişelenecek bir durum yok ☺️
edaaaa12 Meltem2910 benim ilk defa çıktı o yüzden birqz endişelendim açıkcası sanırım gidince bana da ilaç veriler