Berrakk39999 zlemceylan daha yeni duydum ben de :) 6+4 oldum bugün ☺️ duyarsın canım Allahın izniyle merak etme ☺️
yenibirannis GirlandBoy_Mom birazdan test alıp yapcam adetlerim düzensiz geçen ayın 5 inde adet oldum bu ay da ya 30 unda gelir yada 2 3 ü gibi yani adetine 4 5 gün var oğlumuda adete 5 gün kala öğrenmiştim bakalm yada adet imin geçmesini mi beklesem diyorum karar veremedim valla☺
DENIZ_55 zlemceylan benimde görünmedi o zaman 6+4 hem bebegi hem kalp atışını duyduk zaman su gibi geçti suan 20 haftalik olduk bile
zlemceylan DENIZ_55 yaa işte her şey sırasıyla zamanla oluveriyor ya 😍🥰❤️ Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah
yenibirannis zlemceylan merak etme bebiş varsa kalp atısıda vardır haftaya duyduğunda o an ki heycanı hiçbişeye benzemez Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim 🙏🌸😌
zlemceylan yenibirannis evet eşimde çok heyecanlı pazartesi gününü iple çekiyorum açıkçası 🥰❤️ inşallah hayırlı v egüzel haberler alırız
Deeerya zlemceylan benimde görünmedi korktum 10gün sonra gel dedi 7ci haftaya girince gittim kalp atışını duyduk hiç korkma geç döllenmeden olabiliyormuş kızkarda da geç görünebiliyomuş fıstık kızım şimdi önden bile gidiyo
zlemceylan Deeerya aaa kız mı sizin ki sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inşallah 🥰 keseye göre de cinsiyete bakıyorlarmış bana da doktor biraz geç döllenme gibi dedi zaten çünkü adetim 35-40 günde bir oluyor ❤️
Deeerya zlemceylan bir oğlum var 15 bir kızım var 9 taş benim bu üçüncü dualarla yaptık kız çok istedik yıllar sonra şükür Rabbime eşimlede sevinçten uçtuk hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Cnhavva zlemceylan 5 haftalikti ben gittigimde de boş gibi duruyodu 6+5 de kalp atisiyla birlikte bebegi de gordum biraz korkmustum ama sen sakin ol 😊
Kubrayildirimm zlemceylan benimde böyleydi 6. Haftada gittik yine keseye çıkmamıştı 7+3 de gittik kesedeydi ve kalp atışını duyduk. İnşallah sizinde öyle olur 💕
Kubra0606 5+4 göründü benimde ultrasonda son adet tarihi ile uyumlu çıktı. Yolk sak ve fetal pol var dedi mi sizede doktorunuz