Ceriko Kızlar merhaba, ocak ayında 5.gün 3cc ve 2cc çift embriyo transferim var. Embriyolog gebelik vaadeden embriyolar dedi fakat okuduklarım baya bir ümidimi kesti. Pozitif hikayeleriniz varsa dinlemek bana çok iyi gelir.
busrasya Ceriko embriyoyu 3. Güne götüren yumurta 5. Güne götüren sperm diyorlar öncelikle 5. Gün embriyoları çok değerli 5. Güne ulaşmışlar embriyolarınız yanındaki harflere takılmayın çok iyi kalite embriyolar tutmuyor umut vaadetmeyen embriyolar tutunuyor doğuyor büyüyor pozitif olun transferinize hazırlanın ve pozitif gidin transfere bu çok daha önemli embriyo kalitesinden çünkü kalite dışardan belli kriterleri karşılama durumuna göre değerlendiriliyor normalden gebe kalanların embriyoları çok mu kaliteli bilmiyoruz bu da öyle rahme girince belki aa kaliteye gelecek bilemeyiz benim 5aa transferlerim biri kimyasal oldu biri hiç tutmadı mesela
Ceriko busrasya ay o kadar güzel anlatmışsızki inanın ruhen çok iyi geldi. Çok teşekkür ederim bende pozitif düşüneceğim inşallah hayırlısıyla her şey güzel olur
busrasya Ceriko ne demek bu süreçlerden geçmiş 5 yıl uğraşmış biri olarak en büyük etken moral ve iyi enerji diyorum her zaman moraliniz iyi olsun bebişiniz sise sağlıkla tutunacak inşallah gerisi teferruat elinizden geleni yapmışsınız bundan sonrası nasip nasibi varsa o benek buraya gelecek 🙃