Eda42_ Arkadaşlar size tavsiyem ilk hamilelik öğreneceklere sakın sağlık ocağında vermeyin kan sonucu bir gün sonra çıkıyor insan merak ediyor en iyisi özele gidip öğrenmek yeni öğreneceklere tavsiyem insan bir gün bile çok zor geçiyor merak ediyor
Ayla1225 Eda42_ Ben sabah üniversiteye giderken ünv. bahçesinde bulunan sağlıkocagında vermiştim ders çıkışı gittiğiöde sonucum çıkmıştı.
Mavili1480 Eda42_ Kesinlikle katılıyorum birde değerin düşük diye beni ağlattılar değerim normalken 🥲
Mervealya1992 Eda42_ ben ilk bebemde de saglk ocgnda vermedım ozelde verdım ben oldr sabırlı bı ınsan degılım 1 saate zor dayandım bundada dırek özele gittim verdım zaten özelde muayene olmadan aşagıdan betaya geldm dedım 200 tl verdm sadece
Eda42_ Ayla1225 Üniversitesi sağlık ocağı olduğu için belki de iyi erken çıkmış normal sağlık ocağında bir gün sonra veriliyor
Eda42_ Mervealya1992 Zaten öyle sadece kan testi vermek istiyorum deyince bile dediğiniz gibi parası ile oluyor bir iki saat içinde çıkıyor insan içi rahat ediyor sonucu öğrenince
Mavili1480 Eda42_ Ben özelde veriyordum normalde beta takibi yapıyordum doktorum diğer kan tahlillerini orada yaptır dedi yoksa ona bile gitmezdim beni ağlattılar stres yaptırdılar günlerce üzüldüm
Eda42_ Mavili1480 Şimdi bende aynı başka yerde şükür gebelik kese görüldü sağlık ocağında bazı testler ver dedi dün verdim e nabıza kaç defa baktım sonuç çıktı mı ne oldu diye ama ben şunu öğrendim tek bir doktor hemşire dediği ile kalmayacagim bir doktor kötü bir şey dediyse başkasına gideceğim cuma günü başıma öyle bir şey geldi doktor hiç ilgilenmedi kese var mı yok mu belli değil dedi kan testi bile istemedi gönderdi başka doktora gittim şükür küçük kese var dedi şükür diyorum tavsiyem tek bir kişinin demesi ile üzülüp ağlamayın her zaman başka doktora gidin
Mavili1480 Eda42_ Ben doktoruma mesaj atmıştım cevap gelene kadar üzüldüm doktorum 1 2 saat içinde döndü iyi sonuçların dedi öyle kendime geldim çok şükür keseyi de gördüm şimdide beni arıyorlar gel kaydını yapalım diye değerim düşük diye kaydetmemişlerdi şimdide arıyorlar 🤦♀️
Eda42_ Mavili1480 Evet birde öyle bir şey var bende dün kan verdim ona göre sonuçlar yüksek olursa kayıt yapılıyor Muş sağlık ocağı da farklı sistem var
Mavili1480 Eda42_ Evet şimdide hava soğuk oğlum hasta olacak diye evden çıkamıyorum insanı uğraştırıyorlar malesef