SinemHerdi isimsizdir Son 78 çok sabırsız ve heyecanlıyım aynı zamanda korkmaya başladım yarın 29+0 olucazzz 🤭🤭 canım kızım 🌸🌸
happyprincess_06 isimsizdir sağlıkla alın kucağınıza..🤗 bizimde nasipse kızımız olacak “İnci Pera” sezaryen olacağı için yaklaşık bir ay kaldı şuan ki konuşmamız da bakalım hayırlısı sağ salim kavuşuruz inşallah 🌸
Deryadogan37 isimsizdir 77 ama planlı sezeryan oldugu için 65 zaman çabuk geçiyor her anın tadını çıkarın hanımlar
Semaerol61 isimsizdir tamamen sizinle aynı gidiyoruz.kiz bebek benimki sadece.daha herhangi bir hazırlık yapmadım heyecandan ve ne alacağımı bilmediğimden🤦🏼♀️
isimsizdir Semaerol61 benm ikinci olduğu için kıyafet çok almicam kızımın var sadece bir kaç tane alırım oda hastane giderken giydirmek için Herşey yolunda giderse 30.hafta çanta hazirlicam inşallah Sizinde ilk sanırım alırsanız küçük kiyafet çok almayın çabuk büyüyorlar kızımda aldım şuan goydirmedigim onca kıyafet kalmiş
isimsizdir Elifffim başta hap ve fitil verildi ama bende sancı ağrı yaptı son kullandığım ilaç kanama yaptı hastanede 4 gün kaldım şuan birşey vermiyorlar ne verseler etki yapıyor nst de bile sancı çıkıyor son verilen ilaç da kendim kullanmak istemedim bu sefer birşey olur diye mecbur dinlenerek hep geçiriyorum 32 hafta kadr gelsem iyidir Allah büyüktür Allah’a biraktik artik
Cheryy1 Leora ne cabuk geciyor zaman yaa 🥲🥲nasipse ilk dogumum olacak aşırı heycan ve korku hissediyorum ☺️ bebegime kavusmak beni heycanlandiriyor ama dogum korkusunuda bir türlü yenemiyorum 🥲🥲
Leora Cheryy1 benim 3. Bebeğim ama 7 yıl aradan sonra bende de aynı şeyler oldu korkuyorum aslında korkmaya değmeyecek kadar kolay geçiyor inşallah kolaylıkla atlatırız az kaldı 🥹🥹 kız mı erkek mi sizin
civcivmomy Son 94 gün🥹 Zaman hemen geçiyor diyorlar ama sanki bu son 3 ay hiç geçmeyecek gibi 🐰 fazla heyecan,fazla merak 💕 Güzel +8 kilo ile yola devam…