Meltemanneolsun kizlar awox marka gebelik testi yaptıran var mı bu doğru mudur tekrar alıp yapayim mi. Yani ben hamile miyim şimdi 🙏😭 sabah ilk idar ile yaptım ve hemen belirdi ay kalbim duracakkkk
yenibirannis Meltemanneolsun hayırlı olsun çok net hamilesin 🌸🥰 belirtin varmıydı adetin gecikti mi canm
Esraaa_06 Meltemanneolsun günaydınnnn evettt var hemen hazırlan ve gidip kan ver sonucu bize de ilettt tebrik ederim inşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn💕💕🙏🙏😘
Meltemanneolsun yenibirannis evet 3 gün gecikti adetim gelecekmiş gibi ama karın ağrım var sokulecekmis de sokulemiyormus gibi bı de felaket bel ağrım sırt ağrım var.
Meltemanneolsun Esraaa_06 amin canım tum bekleyenlere sakinlik en önemlisi ve kafaya takmamak gerekiyor gercekten
Tugbaguler Meltemanneolsun hayırlı olsun canım hamilesin kan vermeyi unutma en net ordan sonuç alırsın
Meltemanneolsun Tugbaguler vereceğim biraz sindireyim. İlk gebeligimde düşük yapmıştım onda çok hizli yapmıştım her şeyi şimdi daha ağırdan almak istiyorum
Meltemanneolsun dilaraates yani çok net hem de saniyede çıktı yarın bir daha yapayım bence. Sonra kan vereyim