aogoya Meltnc15 aynı haftadayız ve ben resmen uyuyamıyorum kafayı yicem okdr acıtıyor ki hareket ederken 😂 ben uyumaya geçerken uyanıyor ve başlıyor
Meltnc15 aogoya yani hep oluyor ama 2 2.5 saati buldu gerçekten bide aşırı agresifti hareketleri yani çok sertt
Zeycannn Meltnc15 benim kızım 39+4 te doğdu doğacağı gün tüm gün hareketliydi sizin doğum yakın olabilir
Meltnc15 Zeycannn umarım öyledir 🤭 artik kavuşmak istiyorum birde dün dogum aklıma geldikçe ürktüm carpintim oldu çok düşününce oluyor genelde oda bebisimi etkiledi bence
Meltnc15 1Kelebek1 30dan beri bas geliş ama kanala giriyor olabilir benimde aklıma gelmişti. Teşekkür ederim yorumunuz için 🌸🌸
Meltnc15 Ahra evet doğrudur birde yeri daraldı ya artık bikac gündür önceki haftalara göre bj tık sakindi birden coştu çocuğum
Zeycannn Meltnc15 bebek gerginliğinizi hissediyordur bence hiç korkmayın sadece onu kucağına alacağın anı düşün çok daha güzel oluyor ben öyle yaptım güle oynaya doğuma girip çıktım en ufak bir olumsuzluk yaşamadım
Bh1006 Meltnc15 haftamız ve günümüz aynı gündüzleri pek değil ama akşamları aynı dediğiniz gibi bi saat falan aşırı hareketleniyor özellikle akşam olunca normal bence bi sorun yok yeri daralıyor diye düşünüyorum bende bakalım ne zaman gelecekler ☺️
Meltnc15 Dua edin lütfen çok değişik duygularım korku değilde çok duygusalim ,sehir hastanesinde olcak dogumum tekim kimse yok yanımda 10na kadar dogumhaneye almayacaklar hastane içinde Yürüyüş yapcam sonra dogumhaneye alçaklar.
ertonunannesi23 Meltnc15 Allah yardımciniz olsun sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah dualarım sizinle🤍
Baby-ES Meltnc15 hayırla al kucağına 🙏🏻 en güzel en sakin şekilde atlatırsın inşallah 🙏🏻 kavuşuyorsun 🥹🤍
Nesizade05 Meltnc15 merhaba doğun yaptınız sanırım bebebeğin bacak boyunda gerilik var yazmışsınız nasıl doğdu acaba . Bana da öyle söylediler canım çok sıkkın