Meltnc15 38+5 haftaligiz sebebi ne olabilir ki ilk defa oluyor. Tabiri caizse löngür löngür asla uyutmuyor hiç durmuyor hiçcc. Bi sorun mu var acaba
Luna93 Meltnc15 benim ebelerim bir bebek asla cok fazla hareket etmez, bu hep iyiye isarettir gibi laflar ediyorlar ama… gercegini ogrenmek lazim..:
Alyadnz33 Meltnc15 hayır aklına kötü getirme uyandı o şuan sol yan yat uyur o geri merak etme sancı ve kanama yoksa korkma hareketli Bebek sağlıklı bebektir
Meltnc15 Alyadnz33 hayir yemedim hatta yemeği de bugün baya erken yedim 12.30 1den beri hiç durmadı cocuk karnim şekilden şekile giriyor ilk defa başıma gelince ürktüm açıkçası 🫠
Luna93 Meltnc15 bana, senin dusundugun gibi negatif anlamda ´cok´ degil diyorlar. Hareket etmesi pozitif diyorlar… Ama cumleyi oyle kurmuslardi :)) iki ebe, ikiside ayni sekilde soyledi
Meltnc15 Luna93 birinin postunda okumuştum ondan etkilendim zaten. Aşırı hareketli sanki bir şey olmuşta can çekişiyor gibi bebek yazmıştı. Aklıma direkt o geldi istemsiz 🫠
Silaeylul Meltnc15 eğer kasılman yoksa sorun yoktur canım benim haftalardır öyle sürekli hareket halinde hatta gece uykusu uyutmuyo:)
Meltnc15 Silaeylul kasılmam yok, zaten bu sanci kasilma da nasıl bir şeyse herhalde oldugunda anlarım diye umut ediyorum 😅
Sedefuldg Bebek bisey yemeni istiyor bence çok uzun ac kalmışsın bende geçen aynı şeyi yaşadım yoğurt bisey yedim durdu sakinlesti
Meltnc15 Sedefuldg evet çok acıktığımi farkettim gece pek bir şey yemeyi sevmem ama çorba içtim , küçücük bi tık daha sakin. En azından agresif degil hareketleri
1Kelebek1 Meltnc15 Korkma sen benim karnımı görsen içerde savaş mı var dersin bi sağa bi sola vuruyo kendini ittiriyo çoğu zaman uykusuz kaldım çok kezde uykumdan uyandım bi süre hareket edip yorulup uyuyana kadar bekliyorum bazen 😄 doğum pozisyonunda geçmeye başlamış olabilir kendini çevirmeye çalışıyoda olabilir normal bu haftalar
Meltnc15 1Kelebek1 30dan beri bas geliş ama kanala giriyor olabilir benimde aklıma gelmişti. Teşekkür ederim yorumunuz için 🌸🌸
Larraa 24 haftalığım benim kızım şimdiden öyle. Bazı günler çok hareketli 1 saat belki daha fazla durmadan hareket ediyor yer değiştiriyor falan. Hareket etmesi bana güven veriyor 🩷
Rabiamina Meltnc15 30 haftadayken bana da oldu bir gece. Hem belime ağrı giriyordu aynı zamanda da bebek sürekli hareket halindeydi. Bir süre oldu sonra geçti ama. Geçmezse doktorunuza sorun