Zeynep2929 momysss bence buna takılma hiç ve artık bugün kan ver bana göre bazı testlerde hassasiyetine göre farkli renk çıkarıyor. Hakkında hayırlısı olsun 🫶
Salihaa16 momysss kızımda erken dollenme olmus 5 gun once bile bayagı belliydi ama bunda bir gun geciktim aynı sizin gibiydi atabilirsem atıcam size foto bakarsınız hani dollenme zamanıyla ilgili bu cizginin netligi bence ya
ezoocum momysss awoxun yanılttığını çok görmedim ben de awox ile öğrenmiştim mesela ama days doctor yalancı pozitif çıkartmıştı içinizi rahat tutun siz kan verin derim ben testler insanı çok strese sokuyor
Salihaa16 momysss aynen ozelde cabuk cıkıyor e nabıza bakın surekli. Devlet hastanesinde de olsa e nabıza dusuyor
A_nuur19 momysss Rabb’im gönlüne göre versin inşallah hamilesindie canım bana da dua eder misin düşük yaptım tekrar istiyoruz inşallah olur dua et 🥺❤️
momysss A_nuur19 rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah ayrıca düşükten sonra beklemeden yaparsan tutunma ihtimali çok daha yüksekmiş haberin olsun 🙏🏻
A_nuur19 momysss evet canım onu bende duydum o yüzden beklemedim zaten 1 buçuk senenin sonunda olmuştu tekrar korunmak istemedik şimdi göğüslerim hassas belki vardır diye bı umutluyum bende inşallah ☺️Dua ett
momysss Seher_blk çıkmış kızlar 59 gösteriyo @3girlsb @Salihaa16 çok düşük bir değer değilmi ilk bebeğimde direkt olarak aynı haftada 5 bin cıkmış😔