Yaprakunallar momysss benim göğüslerim silikon o yüzdennhep hissiz adet zamanlarında ama dünden beri göğüslerim hassas yanları acıyor filan acaba dedim bir
Zeynep2929 momysss kız var işte daha ne istiysn sende haaaa 😅❤️🫶 kan verip netlestir hakkında hayırlısı olsun Rabb’im sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ çok sevindim senin adına
momysss Salihaa16 @Ellove @Yaprakunallar @ezoocum bunu da yeni yaptım kızlar bi bakar mısınız artacagına azalmış sanki
Zeynep2929 momysss bence buna takılma hiç ve artık bugün kan ver bana göre bazı testlerde hassasiyetine göre farkli renk çıkarıyor. Hakkında hayırlısı olsun 🫶
ezoocum momysss awoxun yanılttığını çok görmedim ben de awox ile öğrenmiştim mesela ama days doctor yalancı pozitif çıkartmıştı içinizi rahat tutun siz kan verin derim ben testler insanı çok strese sokuyor
3girlsb momysss benimde 3 gün geçmişti daha silikti suan 25.haftaya gircez 😀hatta bir sonraki gün yaptığımda hiç çıkmadı bu ne ya hamile değilim heralde dedim
momysss 3girlsb gercekten sinir bozucu durum ya birde erken gebelik testi yani adet gecikmesindeen önce yapsam hiç göstermicek demekki bu testlerin daha hassas olması lazım :/
Salihaa16 momysss kızımda erken dollenme olmus 5 gun once bile bayagı belliydi ama bunda bir gun geciktim aynı sizin gibiydi atabilirsem atıcam size foto bakarsınız hani dollenme zamanıyla ilgili bu cizginin netligi bence ya