kedimiyavdedi momysss beta değerinde düşüş var mı? Varsa kimyasal gebelikten şüphelenebilirsin. Birde kanama yazmışsın canım leke değil kanama demi ?
kedimiyavdedi momBg selam canım kimyasal olduğunu beta değerinde yavaş ilerleme vardı sonradan da düşüşe geçti ordan anladım. Benim de lekelerim vardı sonra kanamaya döndü. Şimdi betanın tamamen düşmesini bekliyoruz
35Hatice kedimiyavdedi benim de aynı oldu yavaş ilerledi sonra düşüşe geçti ama regli 11gün gecikti ama kanamam başlamadı sizin ne zaman olmuştu kanama
momysss kedimiyavdedi yok gitmedim de düştü bence çünkü ilk günlerinde bulantılarım vardı hamilelik belirtileri şimdi normale döndüm ayrıca gebelik testim silik çıkmıştı simdi silikte değil
kedimiyavdedi 35Hatice düşüşe geçtikten sonra tekrar beta baktırdınız mı ? Eğer yükseliş olursa dış gebelik ihtimali var çünkü. Benim düşüşe geçtiğini gördükten 2 gün sonra filan kanama başladı
35Hatice kedimiyavdedi pazartesi en yüksek 164 oldu dün 162ye düştü ilk kez bugün yine verdim 144e düşmüş. Bugün 11.gün 5+3 hala kanama olmadı doktor da biraz daha takip edelim seyrini görmek için dedi. İnşallah sadece kimyasaldır. O zaman benim de bi kaç gün içinde başlaması mı lazım
35Hatice adatuna geçen hafta ilk beta yükselirken gittiğim doktor rahim kalınlaşmış demişti bugün gittiğim doktor asistanına yazdırırken duydum rahim duvarı normal dedi iki gündür de beta düşüşte