Celiktaskaya Sağlıkçıyım ve umut edelimki kimyasal olsun dış gebelikten iyidir gebelik normal değil canım
Sumilife_12 Celiktaskaya evet kimyasal gebeliğe razıyım. Dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Lekelenmelerim var ama ağrım vs yok.
Sumilife_12 Celiktaskaya kan değerimin sıfırlanması gerekiyor sanırım dış gebelik değil diyebilmemiz için. Peki sonuçta adet görecek miyim acaba ?
Celiktaskaya Sumilife_12 aksine dış gebelikte tam sıfırlanmaz kimyasalda da değerin düşünce ilk az kanama sonra gün içinde adet olman gerekiyor
Sumilife_12 Celiktaskaya dün bi kanamam oldu ama yoğun değil bi pedi bile doldurmaz. Sonrasında lekelenmeler devam ediyor adet oldum diyemem
Celiktaskaya Sumilife_12 inşallah sen moralini yüksek tut benim ilki kimyasal oldu evet ilk gün burukluk oldu ama 3 ay sonra yine hamile kaldım zaten sağlıksız bebek demek kimyasal bu yüzden bunu vücudun algılaması bi yandanda iyi bir şey bence rabbim sana sağlıklı bi bebek verir umarım ileride🌸💕
Varligibirdertyokluguyara Benim dış gebelik olmuştu . İki yıl geçti üstünden tam hatırlamıyorum ama dış gebelikte beta hCG bir yükselip bir düşüyordu ama kimyasalsa tamamen sıfırlanır dış gebelik de düşmedi yani en son 1000 e çıktı kürtaj oldum
Sumilife_12 Varligibirdertyokluguyara anladım. O zaman benim ki yüksek ihtimal kimyasal çünkü ikidir düşüyor. Yarın bi doktorlara görüşelim bakalım ne diyecek.çok teşekkür ederim 🙏🌹