Mavili1480 maviskokiz Evet yaptım eşime varikosel demişti doktor ilaç verdi kullanır kullanmaz oda etki etti
FatmaB_ Ebru1234 evet kullandım daha önce ve pozitifi gördüm inşallah senin de güzel haberlerin gelir ☺️
Ebru1234 minikbebegim06 Mavili1480 Dilaraklnc3 Meryeminannesi20 minikbebegim06 2Princess1Mom Livelyy1 BetulSahin5444 Eslem2112 rum04- Meryeminannesi20 Innerglow FatmaB_ ezoocum MelodyFairy Sevgikaya1525 Burcu__0506 
Yaprakunallar Kızlar benim bat 28 öğlen test yaptım ilk beş dk baktım tek çizgiydi aksam bi bakayım dedim beyaz çizgi fölgesi var bu kuruma çizgisimi awox markaydı 20 sn tuttum kanın içinde çubuğu? Yıkadım yime aynı
Ebru1234  Tekli olani sabah yapmıştım ilk 5 dk böyleydi. 2 tane olan dün ve bugün beklemiş halı. Hiç güvenim yok bu markaya böyle bir şey ilk kez gordum ben. Her zaman negatifse negatif kalırdı pozitif de de koyulaşma olmazdı yaptiklarimda
Sevgikaya1525 Ebru1234 bende oğlumda silik çizgi bille görmemiştim çekmeceye atıp çkmıştım testi saatler sonra içime kurt düştü eve geldim teste baktım ve silik çizgi ertesi gün yaptım hemen belirdi yani bazı testleri hcg ölcümü çok az ondn olablyr cnm