BerivanLina Eslem2112 ben geçen cuma cihan hocaya gittim randevuya geç kalmıştım tam 4 te girdim baktı sağolsun o zmn 37 deydim beebgin kilosunu söyledi 3170 olmuş dedi haftaya kdr gelmezse suni başlatirim dedi korkudan bu hafta kontrole ona gitmedim 🤣 devlet 41;e kdr bekliyor diye biliyorum sence nie öyle dedi ya
ilaydaelcinn_1 Hsjsjj doğum ücretini henüz bilmiyorum,muayene ücreti takipli hastalarına 1400 ,normal 1600🌸
BerivanLina Eslem2112 yok ben orda düşünmüyorum doğumu sadece Cihan hoca güzel bakıyor ondn arada ona. Da gdyrm
Eslem2112 BerivanLina gerçekten onu bilmiyorum ama o bir sorun gördüğünde erken alıyor ben sezeryan olduğum için normali bilmiyorum zaten ikinci doğumuma girdi oda zaten erken doğum yaptım
Berna_59 Zll21 gebeliğim süresince genesis hospital hastenesine gittim doktorum burcu İmre ‘ydi 5 ay önce doğum yaptım burcu hanımdan çok memnundum kendisi çok ilgili doktorda ve çok tatlı bir bayan baya çok sevdim kendisini gerçekten 😇
baharaa Ben de ilk muayenemi genesiste olmuştum. O zaman etrafımdaki herkes orayı öneriyordu. Şimdi yorumlarda ismi bile geçmemiş çok şaşırdım. Yanlış yönlendirilmişim demek ki. Şehir değiştirdim şimdi orayı takip edemiyorum o ayrı.