Eda75 _layda teşekkür ederim canım bence duyulur ya bende bi post açtım duyulurmu diye duyulur dediler 6+1 de duyanlar var
bengonca Canım duyulur mu bilmem ama kaşık ağrısı rahmin büyüyor diye oluyor. Bu ağrılara alış. Benzerini tüm hamilelik boyunca yaşayacaksın. 6+1 bi tık küçük kalabilir. Duyulmazsa da tedirgin olma 10 gün içinde kesin duyarsın. Sağlıkla gelsin kuzunuz 🌸
_layda bengonca çok çok teşekkür ederim ❤️umarım bu ağrılardan bir an önce kurtuluruz ve kavuşuruz 🌸❤️
ruveyda_34 _layda 5+4 kalp atisini alttdan muayene ile duydum karaciger yaglanmasi vardi diye karindan duyamadim agrilar oluyordu bendede adet olacakmis gibi batmalar vs
Nilayy95 _layda doktor keseyi gördüyse ondan 10 gün sonra çağırıyor ben 5+2 de duymuştum vajinal yoldan. Karındanda görünüyordu attığı 😍 inşallah sende duyarsın canım duyamaz isende canını sıkma geç döllenme olmuş olabilir.
Lemanbuglem _layda hayır doktorlar nasıl kolay gelirse öyle yapıyorlar.Bende devlete gittim alttan bakalım dedi ultrason ile kalp atışı duyulmuyor dedi izin vermedim özele gittim masallah gayet güzel kalp atışı duyuldu.Devlet hastanesi ile özel hastane deki makineler fark edebiliyor