acelyaakba Humeyraaasss merhaba bende yarın 30 haftalık olucagim allah nasip ederse benimde rahim agzı yetmezligim var onlem amacli 15.haftada dikiş atılmıştı suan bebegim bas asagi pozisyonda tamda dikişlerin önünde kafası bu yüzden doktorum her an doğum olabilir dedi ciger gelistirici igne verdi endol verdi sancı olmamasi icin 32. Haftayi gorelim en azindan demisti pazartesi kontrolum var inşallah hepimiz vaktinde dogum yapariz erken gelmesinler gelişsinler anne karninda biraz tedirginim 😔umarım sizin gibi 34 35 leri görürum bende
Humeyraaasss acelyaakba merhaba benim rahim kısalıgım 29 . Haftada öğrenildi 3 gün hastanede yatıs verildi ciğer gelistirici iğne yapıldı 2 doz 3 günün sonunda 16 dan 29 a çıktı. Sürekli yatmam gerektiği söylendi. Evde küçük kızım oldugu için çok yatamadım tekrar 17 ye düştü. Eger başka çocugun varsa ve destek verşcek biri varsa destek almanı tavsiye ederim . Allah evkatlarımıza saglık versin
Patatess Benim 33+3te 2400dü. Normal dedi bence sizin bebeğiniz de bir tık belki iri olabilir ama gayet normal.
Asya-asel ocak-94 banada 34 de 2600 dedi ama kilolu demedi haftasıyla uyumlu demişti şimdi 35+6 olduk
bebisveannesiiii Bizimde yarın kontrolümüz var 34+5 haftalığız şu an bu haftalarda bebekleriniz dönmüş müydü acaba
Eliif95 Humeyraaasss bende 2 haftadır kontrole gitmedim . 34 üm rahim ağzı yetmezliğinden dolayı serkajlıyım bu haftaya gelmek en önemlisi demişti doktorum. Gelişiminin çoğu bitmiş oluyor çünkü inşallah vakitlice sağlıkla doğarlar🌸
Selcanumay1002 ocak-94 33+6 da 2700 gr dı bebeğimin kilosu erkek Benimkide önde gidiyor 36 hafta ile uyumlu olduğunu söylemişti doktor gelişimi çok iyi demişti
Ssssserapppp ocak-94 34+1 de 2.400 45 cm dedi doktorum. Hersey yolundaymış haftasıyla uyumluymus. Sadece boyu biraz uzun dedi ama sıkıntı degilmis.
ocak-94 Ssssserapppp 45e uzun dediyse 48e uzun demesi normalmiş ama kilosu normal gibi geldi bana sizinkinin kilosu kaçtı
acelyaakba Humeyraaasss amin inşallah valla bebde sürekli yatıyorum eşimde malasef ki çalışıyor izinde pek veremiyorlar sadece yemek tuvalet banyo ohtiyaci hic bir sey yapmiyorun o işten gelince destek oluyor yakınlarımda uzakta oldugu icin tekim malasef cok dikkat etmeye çalışıyorhm bakalım hepimiz sağlıkla vaktince evlatlarımıza kavuşalım inşallah 🙏
Ssssserapppp ocak-94 evet masallah sizinki gayet uzun ama sıkıntı olacagini sanmıyorum, doktor bir problem gormediyse. Kilo olarak 2.400 haftasında dedi ama zaten çok kilolu olsunda istemiyorum. Cunku bende sekerde var, oyuzden bebek etkilensin istemiyorum ☺️
ocak-94 Ssssserapppp evet gebelik şekeri çıkanlarda da bebek kilosu yüksek oluyormuş bende şeker de çıkmadı ama bebek kilolu sanırım genetik biraz da bu işler , bebek ters duruyor sezaryen bu gidişle demişti o yüzden kilolu da olabilir sorun yok diyorum artık 😂