Ttr5 Rosemihra benimde sürekli bakılmıyordu da ödem fazla olunca bide hafta ilerleyince özellikle bakmak istedi doktor..protein kaçağı olmadığı içinde sdece yediklerine içtiklerine dikkat etmemi önerip tansiyon tkibi ypmamı istedi umarım sıkıntısızca geçiririz hepimiz bu hamilelik sürecimizi 🙏
Rosemihra Ttr5 inşallah sıkıntısız geçiririz . Ben baktırıyorum bi kere ilk gebelik günlerimde yüksek çıkmıştı , doktor ilerleyen haftalarda önemli olduğunu demişti . Sürekli böyle takip ettirip önlem alalım Allah korusun
Rosemihra minikbebegim06 aynen yükseldi ama su içe içe . Sonra yine azalttım suyu 1,5 lt düştü su içmem . Yarın yükselticem artık içeyim
Byan5 Rosemihra bende de olmuştu misafir vardı çok uzanamadım bide yediklerime dikkat etmemiştim sanırım. Sonra soğuk su bide yürüyüşle gitti şu an 38 e gircem yürüyorum hareket etmeye çalışıyorum olmuyor çok şükür
KurabiyeninAnnesi123 Rosemihra haraketsizlikte ödem yapar evde edilen haraket yetersiz kalıyor doktorum yürü diyordu haftaya doğumum var ayakta çok kalmaktan ayaklarm o an şişiyor ama ödemim yok çok şükr
Esra1999 Rosemihra büyük ihtimal yürüyüş yapmamaktan bende çok fark etti bu yürüyüş yaptığı insan hantallaşıyor enerji geliyo ben yapamıyorum okadar halsiz güçsüz ve şişik oldum ki Şuan 33+5 oldum bu günlerin geçmesini iple çekiyorım
Rosemihra iremhzl şekerim normal çıktı . İdrarda protein kaçağıda çıkmadı . Sen de açlık tokluk şekerine baktır takip etttir
Rosemihra iremhzl kendim gittim yaptırdım bazı şeyleri doktorlar ihmal edebiliyor . dahiliye gidip söyleyebilirsin