iremhzl Rosemihra benim ellerimde sisiyor doktor diyet yap demisti az yememe ragmen karbonhidrat vs paketli gidalar dedi ama yemedigimdede inmiyor saglik ocagi odem geri gitmez ileri gider hamilelikte demisti tuz ve karbonhidrata sekere dikkat edin bana agridiginda soguk iyi geliyordu buzluktan bisey koyup uzanin sicak suyla dus almak da daha cok sisiriyor gibi geldi bana
Rosemihra iremhzl benim de ellerimde şişme oldu aynı . Yemekte az yiyorum 2 öğün . Tuzum şekerim az kullanıyorum . Açlık tokluk şekeri baktırdım bugün , sonuç çıkar bir kaç güne acaba başka nereye gitsem
Esra1999 Rosemihra ben normal dede tansiyon hastasıyım o haftalarda ayaklarım davul gibi olmuştu yüzüm gözüm şişti İstanbul’da yaşıyorum hareketsizliktendi sanırım memlekete gittim bi annemler bi kayınvalidem 5 dk yerimde oturmadım dolandım İstanbul’a gelince eşim beni tanımadı okadarki ödemim gitmişti baya bi şişlik indi ama sen bi bak şeker şişiriyo tansiyonda dikkat et doktor tavsiyelerine uy
Rosemihra Esra1999 bugün açlık tokluk şekerime baktırdım bakalım ne çıkacak , olmazsa şeker yüklemesi Yaptırıcam. Ben de İstanbuldayım fazla evden de çıktığım yok belki ondan mı bilmiyorum :/
Esra1999 Rosemihra büyük ihtimal yürüyüş yapmamaktan bende çok fark etti bu yürüyüş yaptığı insan hantallaşıyor enerji geliyo ben yapamıyorum okadar halsiz güçsüz ve şişik oldum ki Şuan 33+5 oldum bu günlerin geçmesini iple çekiyorım
Ttr5 Rosemihra 34. Haftamdayım benimde 2-3 haftadır ödemim oluyor ayaklarımda ve ellerimde tansiyon takibi yapıyoruz,idrar tahlilinde protein kaçağı olmaması önemli ona da baktırın isterseniz. Tuzu azaltıp suyu günde 2.5-3 litre içmemi istedi doktorum
KurabiyeninAnnesi123 Rosemihra askm yediklerinden kaynakli ödem oluyorsun tuzu yağliyi birak beslenmene dikkat edersen ödemin dha aza düşer beslenme şeklinden kaynakli
minikbebegim06 Rosemihra en az 2.5 lt içmemizi öneriyorlar bence suyu artırın yürüyüş vs yapın bir de doktora görünün ne olur ne Olmaz
Erva18 Rosemihra benimde 28 haftalık bende de aynı şekil ödem var ellerimde kollarimda bacaklarımda ayaklarimda bugün sağlık ocağı çağırdı gittim aşırı ödemin var dedi tansiyon baktı o normaldi yarın doktora gidecem diye bisey demedi ama yarın sorcam doktoruma
KurabiyeninAnnesi123 Rosemihra haraketsizlikte ödem yapar evde edilen haraket yetersiz kalıyor doktorum yürü diyordu haftaya doğumum var ayakta çok kalmaktan ayaklarm o an şişiyor ama ödemim yok çok şükr
Ttr5 Rosemihra benimde sürekli bakılmıyordu da ödem fazla olunca bide hafta ilerleyince özellikle bakmak istedi doktor..protein kaçağı olmadığı içinde sdece yediklerine içtiklerine dikkat etmemi önerip tansiyon tkibi ypmamı istedi umarım sıkıntısızca geçiririz hepimiz bu hamilelik sürecimizi 🙏
Rosemihra minikbebegim06 aynen yükseldi ama su içe içe . Sonra yine azalttım suyu 1,5 lt düştü su içmem . Yarın yükselticem artık içeyim
Rosemihra Ttr5 inşallah sıkıntısız geçiririz . Ben baktırıyorum bi kere ilk gebelik günlerimde yüksek çıkmıştı , doktor ilerleyen haftalarda önemli olduğunu demişti . Sürekli böyle takip ettirip önlem alalım Allah korusun
Byan5 Rosemihra bende de olmuştu misafir vardı çok uzanamadım bide yediklerime dikkat etmemiştim sanırım. Sonra soğuk su bide yürüyüşle gitti şu an 38 e gircem yürüyorum hareket etmeye çalışıyorum olmuyor çok şükür