Denizlina09 Kızlar ben bugün test yaptım bat 30 normalde 5 dk da bisey yoktu sonra baktım ikinci çizgi baya görünüyor gecen aylar da test yapıp sonradan da zaman geçip baktığımda böyle bisey görmemiştim acaba hamile miyimmmmmm
tosbito Denizlina09 ayy bencede var kuruma çizgisine benzemiyor 😊😊 İnşallah sağlıklı şekilde vardır hamileliğiniz, kan sonucunu haber verin lütfen 🪽
MNesemm Denizlina09 canm sende belirti var mı yani bende hiç belirti yok ya sadece stres var hecan var kaygı var eşim coom hecan yapıyor bense olmasa ya diyip duruyorum
Denizlina09 seymayalcin öyle mi dersiniz sabah kan vereyim en iyisi perşembe Sırbistan’a gitmem lazım is için meraktan ölürüm dönene kadar
Denizlina09 tosbito sabah devlet hastanesine randevu buldum sadece beta verebilsem yeter sonucumu haber veririmmm çok teşekkürler dilekleriniz icinnn
Denizlina09 Masalceylan MNesemm maviskokiz tosbito kan sonucum çıkmış mesaj geldi hastaneden e nabıza düşmüyor bi türlü ayyyyyy
Denizlina09 Allaaaah 120 çıkmış kızlaaaaar maviskokiz baygun Yaprakunallar Zeyson Busetacir MNesemm Masalceylan tosbito
Denizlina09 seymayalcin evet ama bizim ilçede özel yok yakında sabaha randevu aldım kadın doğuma erkenden vericem insallahhh
Yaprakunallar Kızlar benim bat 28 öğlen test yaptım 5 dk içinde baktım tek çizgi diye üzüldüm kenara koydum aksam bir bakayım dedim ikimci çizgi gölgesi vae gibi beyaz bu kuruma çizgisimi
Busetacir Yaprakunallar kuruma olabilir canım ben göremedim. Ben de böyle olunca çok heveslenirdim ama adet olurdum o yüzden gecikmeni bekle bence 2 gün gecikince yap yoksa insana zindan oluyo var mıydı yok muydu diye
Masalceylan Denizlina09 rabbim gönlüne göre versin bende kan vermeye gidicem ama özeldemi versem acildemi bilemedim