anneadayi50 Arkadaşlar aranızda bebeğin anne karnında sıvı azlığı problemi yaşayan var mı doktor 3 güne bir çağırdı korkuyorum hareketleri önemli demişti zaten az hareket ediyordu 🙂↕️ bu yüzden erken doğum yapan var mı ?
Alone anneadayi50 cnm 18. Haftadan beri suyum az ve 33. Haftayı geçtim. 36. Haftalarda ztn bebek kendisini doğuma hazırladığı için su azalması çok normal(suyun gelmiyorsa). Doğsa da sorun olmaz allahın izniyle haftan güzel sıkma canını. Kontrollerini aksatma sadece önemli olan o riske atma kendini de bebeğini de
anneadayi50 Leylaaa_46 hareketleri nasıldı canım az mı hareket ediyordu özellikle son haftaların Birde neler yaptın dikkat ettin mi yani
Leylaaa_46 anneadayi50 havuç suyu içtim bol su karpuz kavun yedim . Düzeldi ama yapmayı biratigimda azalıyordu . Duzeldigi zaman hareketleri iyiydi azaldı zaman azalıyordu hareketleri anlıyordum zaten
anneadayi50 Alone evet azalması normal ama doktorum bu haftada azalması beklenir ama bu kadar azalmaması lazım suyun geliyor mu diye sordu akıntım fazla oluyor suyum sızıyor olabilir mi dedim evet dedi bol su iç dedi günde 3 içiyordum şimdi 4 e çıktım o yüzden korkuyorum
anneadayi50 Alone bu azalma neyden oluyor aceba gelişme geriliğide yapıyor mu bebeklerde son haftalar gelişme geriliği de vardı umarım sıkıntısız olur sağlıkla doğsunlar da 🙏🏼🥹
Alone anneadayi50 bilmiyorum cnm yani bende su azalması için herhangi bir sebep bulamamışlardı. Şimdi gelişme geriliğimiz felan var ama bende şuan durum farklı gebelik zehirlenmesi yaşıyorum. Başta yoktu zehirlenme