Defnemome Kızlar Aşerme nasıl oluyo mesele ben token hiç bir şey canım çekmez ama açken cankm hersey çeker yemek istiyorum bir turşu yiyemiyorum yani ekşi de canım çekiyor çekmiyor gibi tatlı da aynı şekil böyle olup erkek olan var mı 😂
Aysgll1 Defnemome aşerme bambaşka bir şey kesinlikle mesela ben yemek yemiştim baya toktum ama canım bi lahmacun istedi ki sormayın öyle böyle değil yani resmen kokusu geliyordu sonra hemen alıp yedim tok karnına deli gibi 🤭
Hshshzgsghzhshs Defnemome ben tatlıdan tiksindim ful ekşi yedim hep elmaya bile tuz atardım kızım olucak🌸🥰
Fatmaacylnn Defnemome ayy aşerme olayı çok değişik bişey normalde çok yemediğiniz şeyi bile aşerebilirsiniz ben yaz günü böyle sulu sulu ayva aşermiştim kocam buldu sağolsun🤭 normalde ekşiye kız tatlıya erkek derler alakası yok bence hamileliğimin başında sürekli turşu yiyordum herkes kızın olcak dedi sonra öğrendim ki oğlum olacakmış 😄
Pamuk3419 Benim canım sürekli ekşi istiyor aç karnına bir kase lahana turşusu yedim 😂 ekşi olunca kızmı erkek mi oluyor kızlarrr
Defnemome Pamuk3419 ay bende asla turşu yiyemiyorum tatlı yerim ne böyle olan var mı kaç haftalıksın 😂
smyms Böyle belli olmuyor aç olmadığın halde canın bir şeyler çekiyor ama tatlı ama eksi benim cigkofte çekmişti geçenlerde 😊👶
Fatmaacylnn Defnemome yaaa öyle mi demek buda kişiden kişiye değişiyor ben çevremden hep duyardım aşerme olayını abartılı bir şekilde ama benim de beklediğim şekilde olmadı 😄
Ayseyldz07 @Defnemome bende rüyamda ıspanaklı pide görmüştüm uyandığımda sanki tadı ağzımdaydı bide kaşar peyniri aşerdim bi kaç gün önce