sadece1selda @Elbu hayır göstermedim ben bi saat önce acil de verdim evde test yapınca silik çıkmıştı
Bilge-96 sadece1selda evde test yapmış mıydınız? Benim de bat 30 kasım-1 aralık bugün kaset test yaptım negatif. Dün erken gebelik yapmıştım o da negatif kan vermek için regl gecikmesini beklemeyi planlıyorum
Bilge-96 sadece1selda Allah Allah 1-2 betayı nasıl pozitif çıkarmış testler bu kadar hassas demekki.. ben de ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım bekliyorum bakalım
MutluAnne13 Meraba arkadaşlar daha reglime 10 gün var ama kasıgımda bi agrı ve göğsümde sızlama var bide byazmsı akıntı siz ne dersinz hamilemymdr yada böyle erken belli edermi
Cnsmv MutluAnne13 heveslendirmek istemem ama benimde belirtim bu şekildeydi kasık ve göğüs ağrısı 10 gün kala falan olmuştu
sadece1selda @Bilge-96 inşallah ikimize de nasip olur 🫶🏻🙏🏻 hayır doktorun yanına gitmedim tamamen anlık eşime dedim şüphem var gidelim bi kan verelim verdik sistem de baktım negatif gitmedik açıkçası geri 🥺🥺
MutluAnne13 sadece1selda bilmiyorum yumutlama gün0m sandm ovulasyon yaptm ama silik bile çıkmadı tek çizgiydi
Melikoo Ben de az önce kan verdim beta <1,20 çıktı ama evde erken gebelik yaptığımda çizgi göremedim Belirtim yok ama umutluyum inşallah yükselir
MutluAnne13 Cnsmv valla bnmde bu belirtm var bide eşim bu ay bi erkek bebek görmştü rüyasnda hatta aynı gün bnde kendimi hamile gördm aşırrı iştahlym haddinden fazla ama çok korkyorum umut etmek istemyorm gercekten 3 defa kürtaj oldum okdr dua ediyorum ki tekrar yaşamamk için çok çaresisizmmmm
sadece1selda @Melikoo inşallah ikimizin de yükselir ben cuma bi sıkıntı cıkmazsa tekrar kan vermeyi düşünüyorum 🥹
Melikoo sadece1selda inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla diyelim. Acaba bu değerin yükselme ihtimali nedir ama ben net bir bilgi göremedim