Bercestee Birbebekikiyetiskin walla artık her doktorun başka bir şey söylemesinden çok yoruldum😅 hayırlısıyla şu iki ay da bitsin zamanında gelsinler İnşAllah 🤲🤲🥰
Nilbebek27 Bercestee ay boşverin doktorların bazıları böyle 😅 tadını çıkarım stres yapmayın kendinize
Balkan77 Bercestee enin de sonun bir şekilde doğurucaz ☺️ takılmıyorum ben canım ne istiyorsa yiyorum ömür boyu hamile de kalmayacam her günün tadını çıkarıyorum oğlumla ☺️
Balkan77 Seyma258 karbonhidrat doğru düzgün hiç beslenmedim hafta da 1 gün pilav makarna yedim meyveyi seviyorum yalan yok ama genetik olduğunu da düşünüyorum annem beni 5 kilo doğurmuş kaynanam eşimi 6 kilo doğurmuş ☺️
Bercestee Balkan77 ben de artık öyle yapıyorum yine de ölçülü yemeye çalışıyorum. Onun sağlığı İçin. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin İnşAllah 🤲🥰🤍
Balkan77 Seyma258 benimde ilk gebeliğim aman boşver tadını çıkar bebeğim her günün özel 💐 rabbim bir şekilde doğurmayı nasip eder 🙏
Ahra Bercestee benimde sizinki gibiydi suyumda Bercestee benim de suyum fazla ama sadece erken olmaya sebep olabilir dedi doktor kötü bir şey söylemedi