Beequeen zlemceylan Evet karın üzerinde ultrason cihazıyla bakılıyor, şu dizilerde gördüğümüz şekilde 😅 Karnınıza bir jel dökülüyor ultrason başlığı karnınızda geziyor ve ekrana yansıyor, ben doktorum tek tek her şeyi gösterip açıklamıştı :)
zlemceylan Beequeen evet keseyi de biz o şekilde gördük fakat daha tam bebeği net olarak göremedik daha doğrusu ben görmedim küçücük nokta gibiymiş 5 haftalık şu an pazartesi günü tekrardan çağırdı doktor bakacağız 🥰
Dolunay_dolunay buzzlightyear 7+4te duyduk 🐣💖 duyamazsanız bile endişelenmeyin geç döllenme olmuş olabilir 9.haftaya kadar beklenebilir inşallah gittiğinizde dünyanızın sesiyle tanışırsınız 🙏🏻🤍
Eda42_ GirlandBoy_Mom Hadi gözün aydın olsun canım hayırla sağlıkla kucağına almak da nasip olur bende bebeği kalp atışını da duyarim herşey yolunda gider inşallah hepimiz için amin amin 🤲🏻🤲🏻
GirlandBoy_Mom Eda42_ çok teşekkür ederim canım benim o güzel kalbinden öpüyorum seni adaşım🩷inşallah sağlıcakla almayı nasip etsin allahım
buzzlightyear Eda42_ GirlandBoy_Mom ben de dayanamayıp bugün gittin 6+2 kalp atışını gördük küçük olduğu için dinletemedi inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz hepimiz ❤️
GirlandBoy_Mom buzzlightyear inşallah canım benim bende 6+5 im adet tarihine göre ultrasonda 7 çıktım
Eda42_ buzzlightyear Ayy ayy ne güzel böyle hepimiz için güzel haberler aldıkça kendim olmuş gibi mutlu oluyorum ben henüz kese görüldü inşallah bebek kalp atışı da duyarım Allah’ım hepimiz için sevinçlerimiz tamamina erdirsin herşey yolunda gitsin Amin amin