buzzlightyear Merhaba kalp atışını kaçıncı haftada duydunduz? 5+3te kese ve bebeği gördük 7. Haftada randevum var duyar mıyım sizce
aleynaozalpp14 buzzlightyear canım 6. Haftada duydum bebeği de o zaman görmüştük senin de bi sonraki gittiğinde gözükür gözükmezse bile strese girme 8. Haftaya kadar yolu var
Zeynep_Sedat buzzlightyear evet ben 5 te gittim kese görünmedi 7 de gittim hem kese bebek hemde kalp atışı duyuldu
Ilos96 Kızımda 6+5te duydum yine hamileyim biraz geç gittim bugün tam 8 hafta bebeği de kalp atışını da duydum
Beybisiiiii motherofcats kalp atşı duyduysanız tanam buzzlightyear genelde 8. Haftada duyuluyormuş net olarak 8. Hafta bekleniyor
Seher_blk buzzlightyear canım en son verdiğin betanin değeri kaç acaba benim de 5+3 ama kese görünür mü bilmiyorum geç döllenme olduğunu düşünüyorum o yüzden sordum
zlemceylan 49411995 merhabalar kalp atışını nasıl duydunuz acaba nasıl bir cihazla karından mı bakılıyor peki
Beequeen zlemceylan Evet karın üzerinde ultrason cihazıyla bakılıyor, şu dizilerde gördüğümüz şekilde 😅 Karnınıza bir jel dökülüyor ultrason başlığı karnınızda geziyor ve ekrana yansıyor, ben doktorum tek tek her şeyi gösterip açıklamıştı :)