Buyseee Gebze merkez prime hastanesinde doğum yapan yada yapacak olanlar var mı takiplerim Bülent hocada yapılıyor çok memnunum doktorumdan ancak hastane için kararsızım yorumları alabilir miyim
acelyaakba Buyseee merhaba bende bülent hocabın takipli hastasıyım daha önce başka bi doktorda takipliydim düşügümü bülent hoaca yapmıştım o sayede tanışmıştık saolsun o günden beri benle çok ilgilendi şuan tekrar hamileyim 29 haftalık serklajlıyım erken doğum riskim var sürekli çağırıyor siz kaç haftalıksınız ve bülent beyi tavsiye edebilirim çok memnunum
Busra_arasss Bende Bülent hocanın hastasıyım, doğumumu o yaptırdı. (Erken doğum yaptığım için bebeğim vefat etti) Doktorumu çok seviyorum, çok iyi bir insan. Hemşireler, ameliyathane her şey çok mükemmel 🙏🏻 %100 tavsiye ederim
acelyaakba Busra_arasss başınız saolsun bende düşük yapmıştım daha önce 20 haftalıkken rahim ağzı eksikliginden dolayı şuan tekrar hamileyim 29 haftalık dikişliyim ve erken doğum riskim var her an gelebilir diyor bülent bey evde istiratliyim siz kac haftalıkken dogum yapmıştınız merak ettimde
Buyseee acelyaakba 28 haftalığım bende doktorumdan çok memnunum ama hastane hakkında pek bir fikrim olmadığından biraz endişeliyim
Busra_arasss acelyaakba 18.haftada Bülent hocaya acil serklaj oldum ama 24.haftada suyum geldi. 25+2’de doğum yaptım