b-bg Blmbyrk beta düşük olunca gebeliğin sağlıklı olup olmadığını anlayamıyorlar ultrasyonda görünmediği için 2 günde 2 katı artarsa sağlıklı ilerlemiş oluyor 2000 geçince ultrasyonda görünüyor erken olduğu için bişey dememiş doktor kötü düşünme hayırlı olsun sağlıkla al kucağına 🤲🏼
Blmbyrk b-bg bajinal ulturasyon sonrası beyaz akıntı oluştu bugne kadar hiçbir belirtim vs yoktu bu normalmi sizce
tansugl37 Ben ilk öğrendiğimde reglim 10 gün gecikmesine rağmen 35 di değerim. Geç döllenme olmuştu şimdi 18 haftalık kızım ilk değer hiç önemli değil
xEndless Blmbyrk ben gerçekten bu doktorları anlamıyorum ya benim ilk verdiğim kan regl gecıkmesının 3. Gunu 9 çıkmıştı doktor bana negatif demişti direk e nabıza bıle gırıp bakmadjm regl olurum diye bekledım reglim günlerce gecikti sandım 2. Tahlili verdiğim de değerim yükselmişti o zamana kadar da hamile oldupumu anlamamıştım şuan 13+6 haftalık olduk.. 2 gunde 2 kat artış önemli keşke önce beta takibı yapsa da eğer aksi bi durum olursa değerin dusuk kalmış dese inşallah sende benım gıbı guxel haberlerle gelirsin canım
Blmbyrk xEndless inşallah çok haklısn çok alışmışlar bu durumlara hemen patavatsızlık yapıyolar evet umutlanmakta iyi değil ama direk kötüye yormak sitressten üzüntüden başka nedir dün akşam laboratuvar sonu 90 dı bugün 114 çıktı keşke bekleyip gitseydim
xEndless Blmbyrk Kanı aynı yerde ve aynı saatte vermeye özen göstersen yeterli olur 😊 İyi dusun ıyı olsun ınsallan guzel haberlerle geleceksin buraya ıcını ferah tut
_biranneadayi Blmbyrk Anlamadığım şey daha önce beta verdin mi sen ilk betan mı bu? Ne alaka düşerse falan, doktorlar neden korkutur anlamıyorum. İki güne bir verdiğin zaman iki katına çıkıyorsa sağlıklı gebeliktir, değerin bir önemi yok
Blmbyrk _biranneadayi hemşire bi arkadşın çalıştığı hastanede 90 çıktı dün akşam bugnde doktora gideyim dedim birde kullandığım bir ilaç var danışmak için bugun tekrar aldılar kan 114 çıktı
N135A Blmbyrk canım benımde 58 çıkmıştı bana da aynısını demişlerdi ıkı gün sonra gıttım 406 ya yukselmıstı yükselir merak etme suan yeni olduğu ıcın düşüktür
_biranneadayi Blmbyrk O zaman erken vermişsin canım yarın tekrar verdiğinde en az 160-180 arası bi şeyler çıkarsa iyiye işarettir.
SafureTekneci Blmbyrk benimde ilk 155ti beta . Doktor banada hiç birşey dememişti. Şu an çok erken keseyi görene kadar net bir şey söylemek doğru olmaz 2 gün SONRA tekrar kan ver sonuca bi bakalım falan demişti. Çok şükür 2gün sonra 2 katı artmıştı.
Ayla1225 @Blmbyrk byrk "Ben gerçekten bu son zamandaki doktorlardan hiçbir şey anlamadım adetime 4 gün vardı ben test yaptım pozitif çıktı ondan sonra sağlık ocağına gittim ilk kan verdim 86 çıktı bana dedi ki yarın tekrardan gel ver bakalım düzenli artması gerekiyor ikinci kan verişimde 220 çıktı dedi ki büyük ihtimalle ya 3 ya 4 haftalık hamilesin 10 gün sonra git dedi keseyi görsünler.Ben de 10 gün sonra gittim kadın doğum doktoru keseyi gördü hiç ne bana dedi Senin hcg düşük ne bana o ne bana şu dedi ben anlamadım bu son zamanda falan niye böyle konuşuyor.