Kehiylun Merhaba ben 39. Hafta evladımı kalp durması sebebi ile kaybettim şuan yine hamileyim paı genim sadece heterozigot çıktı çoğu doktor kan sulandırıcı iğne kullanılmasa da olur dedi kendi doktorum kullan dedi sonra coraspin kullanalım diye değiştirdik 32 ye kadar coraspirin kullanacağım ama bu ilacı her gün almalı mıyım ve yemekten hemen önce diyor yemekten sonra olsa olur mu bilginiz var mı?
Mejsa Kehiylun akşam yemeğinde alın yazıyor aç tok unutursanız tokken için içmemekten iyidir ben de 32 hafta kullanacağım ve sürekli unutuyorum kırk tane hatırlatıcı kullandığım halde mecbur öyle içiyorum ya da yemek esnasında falan
Mejsa Kehiylun doktor birisine sordum post vesilesiyle de aç tok fark etmiyor ama aynı saatte almaya çalış dedi sizi de bilgilendirmiş olayım 😄
huysuz__ Kehiylun ben 3 gebelikte de kullanmıştım, perinatoloji takipliydim . Akşam ilacın emilimi yüksek oluyomuş, bana aç tok arası akşam 9-10 gibi 1 bardak su ile tüket içebiliyorsan 2 bardak su ile al ilacını , daha etkili oluyor demişti perinatolog.
Hasret18ayaz Kehiylun testleri yaptiramadan gebe kaldım ben maalesef tekrarlayan gebelik kayiplarim olduğu için başladı doktorum
Kehiylun Hasret18ayaz bence doktorunuz ile konuşun testi yaptırın en azından içiniz rahatlasın hem pıhtı da çıkmayabilir tek kan alıyorlar çocuğa da bir zararı olmaz
Hasret18ayaz Kehiylun gebeliğin değerleri etkileyeceğini söyledi doktorum her ihtimale karşı kullan zaten herhangi bir zararı yok dedi
Hilob @“Kehiylun” Her gün aynı saatte olması önemli ben ilk başlarda hap kullanıp sonra iğneye geçmiştim o yüzden saati önemli bu ilaçların
Zhramt Mejsa pardon sizi de etiketlenmiş cevap verirken.bende aynı kullaniyorum 14+4 oldum doktrum sonra iğneye gecicez dedi onu merak ettim size neden vermilmisti bu ilac
Mejsa Zhramt rahmin kenarlarındaki atardamarları dinledi sol taraf biraz dirençli o yüzden başlayalım gelişiminde ve doğumda sorun olmasın dedi