Meltemkuzey Kizlar doktora gittim 12 haftalik doktor suyumun az oldugunu sut kefir tuketmem gerektigini soyledi bebekte herhangi bisey yoktu gayet saglikli dedi hic bu durumu yasayip atlatan faydali bir yol izleyen var mi
Eylul41 Meltemkuzey havuç suyu gunde 3 4 l su ve kefir gibi seyler icin armutta etkili havuc suyunu bol.icin 1 haftada etki eder
Sinemilbg-ikra58 Ben de 21. Haftaya gireceğim bana da suyu fazla erken doğum olabilir dedi ne yapmam lazım bilen var mı
Merve-metin Sinemilbg-ikra58 bana 21.haftada suyu çok fazla dedi karbonhidratı keseceksin hemen dedi ekmek pilav makarna hamur işi tatlı şekerli meyveler yemedim 26.haftada kontrole gittiğimde suyu normal seviyeye gelmişti canım sadece sağlıklı beslenmen gerekiyor
ruveyda_34 Sinemilbg-ikra58 benimde suyun fazlaydı karbonhidrat yemedim uzun sure meyve tüketmedim bol su ictim duzene girdi
ruveyda_34 Deringrgl su fazla olunca cocugun haftasi onden gidiyor ve sekerden korkuluyor bu yuzden riske atmak istemiyor doktorlar normal dogumda sezeryan yapiyorlarmis diye duydum
Deringrgl Merve-metin ay iyiki ben sağlıklı besleniyorum çok şükür şekeri sevmem hiç meyvede belli şeyler yerim makarna bulgurda öyle çok yemem ekmeği de normal yerim