FatmaB_ Kızlar doktorum Oksapar için rapor çıkarttı ama eczacı ücretli çıkıyor falan demiş eşime. Normalde raporlu ilaca ücret ödememiz gerekiyor mu? 1200 tl demişler
Sszer FatmaB_ rapor çıkmış olsa da belli bir oranını yine siz ödüyorsunuz kutu başına 150 aylık 3 kutu oluyor 450 tl daha önceki gebeliğimde hiç fark çıkmıyordu hepsini devlet karşılıyordu
dsezen FatmaB_ sosyal güvenceniz ne? Sizin ya da eşinizin sgk borcu falan var da ondan mı öyle acaba. Bende de benzer durum var da rapor değişikliği çözüyor mu işi bilmiyorum
2712_ FatmaB_ doktor raporda bi düzeltme yapsın canım ozaman ücret ödemiyosunuz birde bana sabah akşam olarak yazdı fazla alıyorum kutu olarak ama sadece akşam aynı saatte vuruluyordum hiç ücret ödemediik rapor çıkarmadan önce bir kutu için ödemiştik
ferayshn merhaba devlet hastanesinden rapor çıkartıp o şekilde alabilirsin ben 6aydır hergün kullanıyorum .eczaneden her aldığımda raporumu yanımda götürüyorum fotokopisini çekiyorlar 10-15 kutu alıyorum
ferayshn bu arada sgk , bağkur ve banka sandığı hangisi varsa ona göre değişebilir. benim banka sandığı göründüğü için ücret ödemeden alıyorum. eminimki diğerleri de böyledir