Eda42_ zehranur0113 Hangi hastaneye gittiysen Google yaz oradan çıkar TC ile giriş yapıldıktan sonra ben de öyle oluyor bazen e nabizda geç çıkıyor
zehranur0113 Eda42_ baktım cnm benden başka tahliler de alınmış onlar çıkmış ama bi gebelik testi çıkmamış
b-bg zehranur0113 benimde öyle olmuştu ama tahlillerde görünmüyordu beta hastane ziyaretlerinde işlemler kısmında görünüyordu birde ordan bakın isterseniz e nabıza
zehranur0113 Aeell baktım cnm e nabızdan tahlilerim bölümüe dahilyeden verdim tahlili başka tahilerde aldılar onlar çıkmış birtek gebelik tahlili çıkmamış
senatss zehranur0113 ayy bunu 1 kere bende yaşadım ta ertesi gün sabah düştü kuzum ya içini ferah tut bekle bakalım her an düşer
Eda42_ zehranur0113 Ben de bugün sağlık ocağında verdim onu bekliyorum beta artış var mı nasıl diye bakıyorum belki düşer çıkar diye umudum gece yada sabah artık
zehranur0113 senatss bekliyorum cnm bakalım evde test yaptım pozitif gördüm inşallah beta da güzel gelir
Eda42_ zehranur0113 Olumlu güzel artışlar olsun da inşallah insan geç çıkması değil sonuç ne çıkacak diye biraz takması yoruyor hayırlısı ile herşey yolunda gitsin de geç de olsa razıyım