Yaseminkayaa Daha önce balcalıdaydı 2 sene önce Oraya giderdim orda da kendi bakardı. Ben çok memnunum muayenede ona gidiyorum. Yüreğir devlete gitmek istemiyorum hijyenik değil çünkü. Perinatoloji muayenesinde ne dediyse de çıktı
Bir_nazenin01 Yaseminkayaa yüreğir devletten nasıl randevu alacam onu bulamıyorum siz biliyor musunuz
Yolcu_26 Bir_nazenin01 evet devlet hastanesinde oluyor yüregir devlette mete sucu balcali kadın doğumu depremden sonra yüregir e taşındı orda da hasta bakıyor ben gidiyorum muayene ücreti detaylı hepsi 720 tl
12betul Bir_nazenin01 e nabız dan konuma göre arama çıkıyor orada yüreği ri işaretlersen orada ki hastaneler çıkar canım
Yolcu_26 Bir_nazenin01 yüregir devlette hastanesine gelip balcali kadın doğum servisinin önünde sekreterler var onlar veriyor hatta yer bulur sa gün içinde bile veriyor ben ilk gün gittim hemen randevu verdi muayene oldum aynı gün içinde hiç bir hastayı boş cevirdiklerini görmedim
Yolcu_26 Bir_nazenin01 mete hocaya gidiyorum ayın 16 sinda detaylı var bende merak ediyorum nasıl geçecek diye
Bir_nazenin01 Yolcu_26 çok teşekkür ederim ben sabahtan gitsem yarın detaylı için randevu alabilir miyim acaba
Yolcu_26 Bir_nazenin01 alırsınız mutlaka gün içinde vermezlerse mutlaka ertesi gün falan verirler ama siz şehir dışından geldim falan derseniz gün icinde de verebilirler ben geçen muayene ye gittigimda bi yakınımı götürdüm randevu verdi hemen
Yolcu_26 Bir_nazenin01 yukarı kata çıkıyorsunuz kadın doğum servisinin önünde ki sekreter veriyor balcali bölümünün
Bir_nazenin01 Yolcu_26 ay Allah razı olsun ya yarın hemen gideceğim detaylı usg yapmıyor falan dediler özelde de ücreti çok pahalı umarım yarın randevu alabilirim