burcuyilmazzz38 Kızlar 17 haftalık oldum yarın cinsiyeti öğrenmek ıcın özele gidicem ultroson öncesi neler önerirsiniz kimisi cıkolata ye filan diyor bebek hareketlensin diye sizin öneriniz nedir
Elis27 burcuyilmazzz38 türk kahvesi çikolata ye vişne suyu ic muzlu ballı sütte yapabilirsiniz kendinize bunların baya etkili olduğunu düşünüyorum uyguladım bende başarılı oldu vişne suyu dışındakileri yaptım
gezentianne burcuyilmazzz38 Bugün bir doktorun videoshnda izledim bebek hareket etsin istiyosanız türk kahvesi içip gelin diyordu.Ben çikolata yiyiyordm bu bilgiyi de yeni öğrendm
Kumsal28 amayinedeiyiilerledim ne gibi bı faydası oluyor acaba bende önünüzdeki ay gidicem de cinsiyet için merak ettim😊
Kumsal28 amayinedeiyiilerledim kardeşim çikolata yiyip gitmişti bebek çok hareket ettiği için cinsiyetini göremiyorum demişti doktor 🤣😂 onun için bişey yememek en iyisi
1Anneadayiiii Kumsal28 benim bebeğim de normalde çok hareketli bi de çikolata yiyip gitsem zaten durmaz olduğu yerde bencede bebeği sakin olanlar yesin 😂