Guzelanne56 Ftm-07 önlem amaclı mıydı serklajın, bır hafta gecmıstı serklajımın ustunden normal hayatıma donmüştüm önlem amaclı olmustum ama ben eğer acılse arkaya yastık alarak yatarak gıdersın kafan rahat olur
Ftm-07 Guzelanne56 yani yarı acil yarı önlem diyebiliriz aslında. Sağolun yine yastık alayım ben yanıma
Eylul41 Ftm-07 serklajdan 1 hafta sonra kontrole uzanarak gittim 15 de bir gidiyorum oturarak kolay kolay açılacak bir dikis degil ciddi durumlar dışında tabii
Ftm-07 Eylul41 sormayın vallahi ilk yattım ama araba daha çok sarstı mecbur oturarak gittim geldim @Guzelanne56
Eylul41 Ftm-07 bende 15 de bir il dışına çıkıyorum doktorumdan dolayi 1 saatten fazla suruyor ama bir sıkıntı olmuyor yolda gidiş geliş şükür iyi ilerliyoruz
Kubilogy_1 Kızlar ben bı bebek kaybettim bana diğerinde serklaj dediler o zmn burada perinatoloji yok ben de özelde bı doktora gidiyorum 14 de o yapcak op Dr kendisi ama yine de kafam karışmaya başladı
Eylul41 Ftm-07 22. Haftamdayim zaten en gec 37. Haftada alinir bebegim zaten o haftalarida gorebilirmiyim cok belirsiz
Baranbebek Ftm-07 ben arka koltukta yatarak gidi geliyordum. Eşim de yavaş kullanıyordu beni sarsmamak için bir problem yaşamadım.